Nieuwe video: Cassie – Official Girl


Als alle mensen die videoclips.blog een mail sturen met de mededeling dat wij een hekel hebben aan R&B en totaal geen verstand van muziek ons echte brieven zouden sturen, dan moest de TNT na vandaag drie extra postbodes aannemen om de enorme poststroom te verwerken die we na deze recensie gaan ontvangen. Nee, we waren niet bepaald enthousiast over Cassie's nieuwe single.

En ook niet over de videoclip trouwens. Het is dat we regisseur Chris Robinson laatst tegenkwamen in de trein (aardige man, we hebben samen een kopje thee gedronken), anders hadden we er zogezegd geen chocola van kunnen maken. Gelukkig maar dat Chris ons de achterliggende gedachte heeft uitgelegd. Het lijkt misschien alsof Cassie zonder reden haar kleren uittrekt en spannende foto's van zichzelf maakt, maar er zit een heus verhaal achter.

Want die man aan het begin van de video was eigenlijk Cassie's date voor die avond. Hij komt alleen niet opdagen. (Waaraan jullie dat hadden moeten zien als ik het niet had verteld, ik weet het niet. Aan de videoclip in ieder geval niet). Al die sexy foto's die Cassie later op zijn buro smijt zijn bedoeld om hem te laten zien wat hij heeft gemist. Op z'n minst een merkwaardige manier van wraak nemen en het flauwe einde van een nogal warrige videoclip. Sorry Chris.

En de muziek?

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, om eerlijk te zijn. Misschien kan één van jullie mij beter vertellen wat hier wel mooi aan is? Het enige wat ik hoor is een monotoon deuntje waarover Cassie steeds dezelfde zinnetjes fluistert. En dat dan samen met Lil Wayne, die in deze clip echt klinkt alsof hij stoned is. Zo stoned zelfs dat hij blijkbaar vergat zijn stemvervormer mee te nemen, dat is dan wel weer leuk. Pas helemaal op het einde heeft de rapper een helder moment en zet het gehate apparaat alsnog aan. Bah!

Zie ook:
- Nieuwe video: Cassie – Is It You

Met dank aan Jur voor de tip.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Cassie – Official Girl

  1. Kars

    damn, echt te eentonige muziek voor mij. En ze zal het trouwens wel koud hebben, als ze er altijd zo bij loopt..

      /   Reply  / 
  2. JR

    ach erik, wat heb je je hier toch geweldig vergist :p
    maar wss heb je gwn een heel andere smaak als ik, want ik vind het allebei (beeld + geluid) goed

      /   Reply  / 
  3. DS

    Ik vond haar vorige nummers toch veel beter.. helaas brengt ze nu zo’n nummer uit. Niet slecht, maar ik had beter verwacht. Ze moet niet gaan denken dat je door Lil Wayne als gastartiest in te huren een hit scoort.

      /   Reply  / 
  4. anna

    Het enige waar ik de hele tijd naar zit te kijken zijn die verschrikkelijk lelijke schoenen. Voor de rest doet deze clip me niks

      /   Reply  / 
  5. D

    Ik vraag mij altijd af wat Lil Wayne voor interessants heeft? Hij zingt verschrikkeijk lelijk! Maarja dasz mijn mening. En cassie klinkt zoals alle andere oninteressante zangeressen.

      /   Reply  / 
  6. Maurice (Music One)

    Is het wel verstandig om zo’n zangeresje in een auto van 1,8 miljoen te laten rijden?

    Ze zal vast niet zelf in die Buggati Veyron rijden, denk ik.

    Lil’ Wayne heeft trouwens nog steeds die kikker in z’n keel… wat een verrekt saai nummer. Dit keer heb je gelijk, al ben ik het vaak met je oneens.

      /   Reply  / 
  7. PINHEAD

    Wat een vervelende babystem heeft zij zeg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>