Nieuwe video: R. Kelly – Skin


Eén volle minuut. Zestig tergende seconden. Zo lang heeft R. Kelly in het pijnlijk lange intro van deze videoclip nodig om diep te zuchten, zijn handen te vouwen, achterover te leunen, nog eens diep te zuchten, langzaam op te staan, zijn meisje doordringend aan te kijken, haar hand te pakken en samen met haar door de deur te lopen. En al die tijd zou je hem wel toe willen schreeuwen: R. Kelly jij arrogante kwal, je bent geen acteur, doe nu maar gewoon waar je goed in bent en begin te zingen!

Toen wist ik natuurlijk nog niet dat zelfs R. Kelly tegenwoordig zijn stem vervomt, maar daarover later meer. Laten we het eerst nog even hebben over de videoclip ná het intro.

Hoewel, zoveel is daar eigenlijk niet over te vertellen. Er zijn een paar scenes waarin hij samen met zijn meisje in een ondiep meertje zit te badderen terwijl het onweert (in het echt is het heel erg af te raden om te zwemmen terwijl het onweert kids!). Geen idee waar dat op slaat, maar het zag er wel mooi uit. Voor de rest zijn het vooral heel veel vlammen in slow-motion, wind- en regen-machines die overuren draaien en rode sfeerverlichting. Goed gemaakt, degelijk, niet echt iets op aan te merken, maar ook absoluut niets speciaal.

En de muziek?

Je kunt R. Kelly van een hoop dingen beschuldigen, maar niet dat hij een slechte stem heeft. Waarom zo'n zanger, met al zo'n indrukwekkende staat van dienst, dan besluit om in de herfst van zijn carrière zijn stem te gaan vervormen is mij een compleet raadsel. Niet dat Skin verder zo'n wereldnummer is, maar met normale zang had ik er misschien nog enigszins met plezier naar kunnen luisteren.

Zie ook:
- Nieuwe video: R Kelly – Hairbraider
- Nieuwe video: Rick Ross/R. Kelly – Speedin'

Met dank aan Val voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: R. Kelly – Skin

  1. koen

    ik had precies hetzelfde idee als de vorige reactie. van mij mag ie allang met pensioen.

    tip: V.V. Brown met Crying Blood. Simpel clipje maar ongelooflijk leuk nummer:
    http://www.youtube.com/watch?v=m3-Q4T7bC2c

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>