Nieuwe video: Girls Aloud – The Promise


Het is waar dat alle kleine kinderen die ooit in een bioscoop hebben gezeten op dat moment dachten, hoopten en droomden dat ze op een dag zelf op dat grote scherm te zien zouden zijn, maar Girls Aloud neemt die fantasie wel heel erg letterlijk. Zie in deze videoclip hoe de dames naar de bioscoop gaan voor een optreden van… Girls Aloud?

Niet echt natuurlijk. Het zijn weliswaar dezelfde vijf zangeressen, maar daar op dat grote scherm vormen ze een klassieke sixties girlband zoals The Supremes, en oh boy wat ziet dat er mooi authenthiek uit! Trillerige schokkerige zwart-beelden zouden je bijna doen geloven dat er echt archiefbeelden zijn opgegraven uit een kelder, ergens in Hollywood.

Die bioscoop is ondertussen een echte Amerikaanse Drive-in bioscoop, ook al helemaal in retro sixties-stijl. The Promise mocht duidelijk wat kosten en de aankleding van zowel de bioscoop als de vertoonde zwart-wit film zijn echt opvallend goed. Dat maakt het alleen wel extra jammer dat er verder zo weinig gebeurt. De enige aanzet tot een verhaallijn zijn een paar jongens die voorzichtig proberen te flirten en Girl Aloud Sarah die uit haar auto stapt om voor het doek de microfoon te grijpen. Best aardig om te zien, maar iets meer verhaal had dit decor toch wel verdiend.

En de muziek?

Heel even schoot de gedachte door me heen dat The Promise eigenlijk 'niet onaardig' klonk. Schandalig, ik weet het! Maar het is dat mierzoete sixties-geluid waardoor je heel gemakkelijk verleid kunt worden als je niet oppast. Gelukkig was er maar één echt mierzoet liedje uit de jaren '60 voor nodig om me weer met beide benen op de grond te zetten. Deze nieuwe van Girls Aloud is een aardige tribute aan dat geluid, maar toch echt niet veel meer dan dat.

Zie ook:
- Nieuwe video: Girls Aloud – Can't Speak French
- Nieuwe video: Girls Aloud – Call the shots
- Nieuwe video: Girls Aloud – Sexy! No No No…
- Nieuwe video: Girls Aloud – I think we're alone now

Met dank aan little mermaid voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Girls Aloud – The Promise

  1. JP

    In meerdere plekken op de wereld hebben ze een 60s thema op dit moment :P

    Gedeeltelijk in het engels,
    wat niet engels is wordt ondertiteld.

    De clip is ook best grappig,
    Niet extreem hilarisch ofzo :P
    Maar wel een aardig budget denk ik :O

    Wondergirls – Nobody
    http://nl.youtube.com/watch?v=VF-AtIugofs

    Had ik gelijk? :P
    xD

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nieuwe video: Girls Aloud - The Loving Kind | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>