Nieuwe video: Young Steff/Maino – Professional


Goedkoop ogende, en eerlijk gezegd nogal vervelende, videoclip van Young Steff en Maino waarin vooral heel veel gedanst wordt. Op straat. Voor een winkel die 'Pats Balloon Game' heet. We hebben het hele filmpje nu drie keer bekeken, wanhopig op zoek naar iets waarover we een intelligente opmerking konden maken, maar dit is werkelijk één van de minst interessante videos die we in een hele lange tijd gezien hebben.

Niet slecht, niet lelijk, maar gewoon totaal oninteressant.

En de muziek?

Voorspelbaarheid kan Young Steff in ieder geval niet verweten worden. We hebben nog nooit eerder een hiphop-track gehoord met dit unieke geluid. Als je je altijd al hebt afgevraagd hoe het zou klinken als de inwoners van Hawaii hiphop zouden maken, dan komt Professional waarschijnlijk griezelig dicht in de buurt. Origineel is het zeker maar wij hollen, om het heel voorzichtig te zeggen, nog niet direct naar de winkel om Young Steff's album aan te schaffen.

Met dank aan QS voor de tip.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Young Steff/Maino – Professional

  1. QS

    Klopt helemaal, ik snap ook niet waarom hij een clip voor juist DIT nummer heeft gemaakt. Dit is een saai nummer, maar Erik, je moet eens op youtube naar Young Steff – Disintegrate luisteren, dan heb je meteen een ander beeld van Young Steff ;-) .
    Daar kon ie beter een clip voor maken. Of hopelijk komt dat nog :)

    Grtz

      /   Reply  / 
  2. Graz

    Zeker saai, al rockt dat meisje hard.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuwe video: Young Steff - Slow Jukin | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>