Nieuwe video: Jenniffer Kae – Do you Love Me


Jenniffer Kae is een Duitse zangeres met in haar muziek een knappe mengeling van soul, R&B en gospel. De clip is een simpele performancevideo en stelt weinig voor, maar het fijne liedje maakt een hoop goed.

Ja ik dacht, laat ik in de eerste alinea nog maar niet vertellen dat Jennifer Kae beroemd is geworden door mee te doen aan de Duitse talentenjacht Teen Stars. Dat schrikt zo af, terwijl dit liedjes ook een eerlijke kans verdient onder Idols haters. Maar nu je hier toch bent (yup, je bent er zojuist ingetrapt), kunnen je net zo goed even luisteren. Best kans dat je aangenaam verrast zult zijn.

Alleen die videoclip, tja. Het is alsof Jenniffer's management met man en macht wilde bewijzen dat ze geen zingend fotomodel is maar een Echte Zangeres en dat ze haar daarom hebben gefilmd in een Echte Opnamestudio met Echte Muzikanten. Allemaal leuk en aardig en misschien dat het nog zal werken ook, maar een spannende videoclip levert zoiets natuurlijk niet op.

En de muziek?

Eigenlijk een heel simpel liedje, maar het heeft zo'n mooie warme gloed door al die echte instrumenten. Ik wist al dat het leuk zou worden toen ik die gedempte trompet op de achtergrond hoorde. Jenniffer is een verdienstelijke zangeres, al vind ik haar 'diepe' stemgeluid tijdens de coupletten mooier dan de soms wat schelle uithalen tijdens het refrein.

Met dank aan JP voor de vasthoudendheid en de tip.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Jenniffer Kae – Do you Love Me

  1. JR

    Nog altijd last van die writers block Erik? Ben de poll beetje beu gezien na 2 weken..

      /   Reply  / 
  2. Brandon

    Liedje is niet een origineel; ‘Do you love me’ is al eerder dit jaar uitgebracht in Zweden door Amanda Jenssen. http://www.youtube.com/watch?v=vnxmwbBniDo Zij werd afgelopen december tweede in de Zweedse versie van Idols en dit liedje was haar eerste single.

      /   Reply  / 
  3. JP

    Is die van “Amanda Jenssen” het origineel?
    Want ik vind m minder leuk.
    Haar stem is schreller D:

    Alsof ze perst zegmaar :O

      /   Reply  / 
  4. JP

    Luister amanda’s LIVE VERSIE eens :D
    Dan hoor je dat “VERSCHRIKKELIJKE” persgeluid nog meer.

    Heel entertainend :D
    http://www.youtube.com/watch?v=LgoPXj5Wzhk

    op dit moment geen vergelijkingmateriaal met Jennifer Kae.
    ZOek anders LITTLE WHITE LIES, die zingt ze vaak live, soms beetje veel VIBRO in haar stem , meer niet :P

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>