Nieuwe video: Usher – Hush


Nog één dag. Dan gaat Amerika ein-de-lijk naar de stembus en zijn we weer voor vier jaar verlost van artiesten die hun fans via videoclips aanmoedigen om óók te stemmen. Niet dat er iets mis is met dat verschijnsel, wij worden er na al die maanden alleen een beetje moe van.

Al is het verfrissend om te zien dat Usher zijn fans niet rechtstreeks aanmoedigt om op Barack Obama te stemmen. Hush is eerder een algemene aanmoediging om in ieder geval naar de stembus te gaan en 'een verschil te maken'.

Dat iedereen die hoopt op een socialer Amerika (waar alle problemen die hier bezongen worden misschien worden opgelost) vervolgens toch weer bij Obama uitkomt… tja, daar kan Usher natuurlijk ook niks aan doen. Nou ja. Hush dus. Nog één dag mensen, dan gaan we globaal weer over tot de orde van de dag.

En de muziek?

Wow, als we dan toch moeten luisteren naar een Amerikaanse election-video, doe ons dan dit prachtige nummer van Usher maar. Het lijkt wel of die man steeds beter gaat zingen. Met niets meer dan een akoestische gitaar en zijn stem laat hij hier de rillingen over je rug lopen. Ontroerend mooi.

Met dank aan Val voor de tip.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Usher – Hush

  1. Bas

    I

      /   Reply  / 
  2. Bas

    I

      /   Reply  / 
  3. Cj13

    Ik blijf zijn stem echt niks vinden ook al klinkt het nu wel aardig…. voor zijn doen dan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>