Nieuwe video: Akon – Right Now (Na Na Na)


Deze video begint meteen met een knoeperd van een spelfout. When you have everything? verschijnt er in beeld, what could you possibly desire? Dat is dus één vraagteken teveel. Want, beste Akon, de zin 'als je alles al hebt', is op zichzelf nog helemaal geen vraag.

Goed, nu we die ergernis van ons af hebben geschreven, hoe zit het met de rest van de videoclip? Akon heeft dus alles (wat wordt duidelijk gemaakt omdat hij omringd door bodyguards over één of andere rode loper wandelt terwijl honderden paparazzi hem fotograferen), maar hij kan zijn ex-vriendin maar niet vergeten.

Het contrast tussen de vrolijke verliefde flashbacks (warme nostalgische kleuren) en het eenzame heden (kille blauwe kleuren) is best goed gedaan. Erg origineel is het allemaal niet, maar Akon's liefdesverdriet komt vrij goed over. En dit is nu eindelijk ook eens een Amerikaanse videoclip die geen mierzoete happy end heeft waarin alles toch weer goedkomt. Verrassend! Dat alles bij elkaar opgeteld brengt ons bij de conclusie dat Right Now (Na Na Na) een oerdegelijke videoclip is?

En de muziek?

Hoor je dat Kanye West? Dit is wat er uiteindelijk gebeurt als je je stem op die vreselijke manier blijft vervormen. Akon bedoelt dit nummer bloedserieus, maar de goedkope huppelmuziek en dat rare vervormde stemmetje doen toch vooral denken aan de zoveelste ergerlijke ringtone-reclame. Ik zie het misselijkmakend pluizige knuffelbeest al bijna voor me dat met grote onschuldige ogen en precie dat stemmetje 'hold you, tease you, squeeze you' zingt. Laat Jamba het maar niet lezen, met die suggestie hierboven zou ze zomaar een miljoen euro kunnen verdienen.

Zie ook:
- Nieuwe video: E-40/Akon – Wake It Up
-
- Nieuwe video: Nelly/Ashanti/Akon – Body On Me
- Nieuwe video: Kardinal Offishal/Akon – Dangerous
- Nieuwe video: Colby O' Donis/Akon – What You Got
- Nieuwe video: Akon/T-Pain – I Can't Wait
- Nieuwe video: Shaggy/Akon – What's Love
- Nieuwe video: DJ Felli Fel/Diddy/Akon/Lil' Jon/Ludacris – Get Buck In Here
- Nieuwe video: 50 Cent/Akon – I'll Still Kill
- Nieuwe video: Akon – Sorry, Blame It On Me
- Nieuwe video: Akon & Snoop Dogg – I wanna Love You
- Nieuwe video: Akon – Don't Matter

Met dank aan AAPJE voor de tip.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe video: Akon – Right Now (Na Na Na)

  1. Pingback: Nieuwe video: Sway/Akon - Silver And Gold | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>