Nieuwe video: Kelly Clarkson – Never Again


Als Kelly Clarkson aan het begin van deze video wordt vermoord laat ze het daar niet bij zitten. Haar moordenaar krijgt de hele video lang te maken met haar geest. Of is het gewoon zijn slechte geweten dat hem parten speelt? Het wordt nooit echt duidelijk, maar dat zou natuurlijk goed kunnen. Zo'n moord gaat je vast niet in de koude kleren zitten.

En zo verbeeldt onze man zich de hele tijd dat hij Kelly ziet. In de auto en op het vliegveld, Kelly is overal. Voor sommige mensen zou het vast geen straf zijn om de hele dag omringd te worden door Kelly Clarkson, maar deze man is er niet echt blij mee.

En vanaf dat moment raakte ik persoonlijk de draad een beetje kwijt. Ik heb het clipje nu al tig keer bekeken, maar het blijft me onduidelijk wat er op het einde allemaal gebeurt en wat nu precies de clou van het verhaal is. Er is iets met een koffer, we zien hem zoenen met een andere vrouw en Kelly Clarkson lijkt plotseling toch wat minder dood dan we eerst dachten.

Wat begon als een spannende en onheilspellende video verzandt zo uiteindelijk in een onbegrijpelijke warboel. En dat is best jammer. Met een beetje meer zelfbeheersing en een iets minder ambitieus verhaaltje (het is maar een videoclip, drie enge minuten over een man die wordt lastiggevallen door een geest zouden goed genoeg zijn) had dit echt een toffe video kunnen worden. Nu is Never Again vooral aardig.

En de muziek?

Aan de ene kant is het wel leuk dat Kelly Clarkson's muziek af en toe net even een scherper randje heeft dan het gemiddelde stukje popmuziek, maar echt heel hard rocken doet het uiteindelijk ook weer niet. Since you've been gone blijft mijn favoriete Kelly Clarkson single, deze nieuwe single is daar een aardige variatie op. Niet meer en niet minder.

facebook share facebook share

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Nieuwe video: Kelly Clarkson – Never Again

  1. Inge

    Het gaat over die man’s geweten denk ik, hij is vreemdgegaan en gaat met die vrouw naar het vliegveld, maar ondertussen ziet hij steeds kelly die hem aan zijn geweten herinnerd, en de stukjes van haar in die rode jurk gaan erover dat er geen perfecte vrouw is. De stukjes in het bad gaan over dat ze het los laat en overnieuw begint denk ik
    Uiteindelijk verlaat zij hem ipv hij haar.

    Anyway verder leuk review :D en site

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Since U Been Gone had een echt rockend refrein. Dit vind ik bij dit nummer niet heel erg rockend.. Ze ziet er totally rock uit, maar het blijft een beetje softrock. Wel heel leuk weer, en Kelly laat duidelijk zien dat er niet met haar valt te spotten.

      /   Reply  / 
  3. lindaaaaaaaaa

    kvin ut niet egt een leuke clip en een leuk liedje… maar er is een nieuwe van hilary duff !! .. with love … ik best leuk

      /   Reply  / 
  4. Niels

    Op zijn telefoon staat Airport Suitcase ASAP… oftewel zo snel mogelijk met het koffertje op het vliegveld… dus ik denk dat die vrouw zijn opdrachtgever is en dat hij Kelly heeft vermoord vanwege het koffertje…

      /   Reply  / 
  5. erik

    Maar wat zat er dan in het koffertje? :p

      /   Reply  / 
  6. Inge

    Ze wordt niet vermoord, ik denk dat je dat gedeelte niet te letterlijk moet nemen, met zn handen in het water enz. Maar misschien legt ze het binnenkort nog wat meer uit.

    Hier praat ze over het nummer:
    http://www.youtube.com/watch?v=_YLZOIvpuB0&eurl=

      /   Reply  / 
  7. Inge

    Dit heb ik erover gevonden, ik denk dat dit inderdaad meer het idee erachter is:

    I like that there is a mirror in this video as well!!
    I think the ring is on the ringfinger of the left hand, not the middle.
    Kelly looks stunning in this video. Beautiful.
    Random thoughts/interpretations:
    Kelly has already explained the performance part herself.
    Guy “drowns” Kelly. Kelly’s beening drowned underneath his lies. Water runs off ring and Kelly’s hand. Shows how commited she was to the relationship.
    Guy gets in car to leave for the airport. Flicks water off his hands. He’s washing himself of their relationship, not taking responsibility, not trying to make it work.
    He gets the text (from his mistress), pulls out of the driveway and hits the garbage can.
    I think this next sequence is a dream/imagination.
    Obviously Kelly popping up demonstrates the “see my face everywhere” part, though I thought she was referring to her success and popularity. The man tries to drive but is distracted by her and the wind sways his car. I think it might show how though he knows it’s wrong, he still goes to the airport to see her.
    The scene of him with the mistress/trophy wife shows you that he already has been cheating on Kelly and gives you a foreshadowing of what he’s going to do.
    The scene of Kelly in the red dress to me is not her acting as the trophy wife. I think it’s her acting as the one being cheated on, at home while her husband/boyfriend is out cheating. I love the ignorance is bliss line.
    More scenes of Kelly popping up and in the blink of an eye disappearing. I think that again, it shows that he was making a deliberate choice to cheat. That he knew what it would do to their relationship. That he chose to end it like he did.
    One of my favorite parts is when Kelly gives him a shove.
    Water splashing Kelly. I like to think it’s Kelly being clensed of him.
    Guy meets up with mistress/trophy wife. They kiss, but in the end it’s shown to be Kelly. He still thinks of her even when he’s kissing his mistress. “I hope when you’re in bed with her, you think of me.”
    Kelly emerges from the bathtub. Again, she’s not letting him win.
    End dream.
    Kelly gets in the car and drives away, leaving him behind. She’s going to forget him and move on.

    bron: http://p101.ezboard.com/fkellyclarksonexpressfrm7.showMessageRange?topicID=12952.topic&start=541&stop=560

      /   Reply  / 
  8. Rick

    Geen idee wat de video precies betekent, maar alleen door het feit dat het jullie zo bezig houdt wat er gebeurt geeft al aan dat de regisseur zijn werk goed gedaan heeft..;)

    Ben al lang fan van Kelly Clarkson en heb haar vorige cd ook helemaal grijsgedraaid (zo zijn er nog 12 miljoen wereldbewoners met mij die dat ook hebben gedaan). Since U Been Gone, Behind This Hazel Eyes, Walk Away, Breakaway en Addicted het waren allemaal fantastische nummers van heel hoge kwaliteit! Goed in elkaar gezet, pakkend refreintjes, goede melodie, lekker op volume 10 en uit je dak gaan wanneer je net gedumpt bent of je kut voelt!
    De verwachtingen voor deze nieuwe single waren erg hoog gespannen. Er werd beweerd dat Kelly en compleet nieuwe muzikale weg was ingeslagen, dit blijkt echter niet het geval. Niet dat dat erg is, want waarom iets veranderen aan de sound die haar zo beroemd heeft gemaakt en die nu haar kenmerk is geworden. Mijn hooggespannen verwachtingen worden eerlijk gezegd niet geheel waargemaakt.. Het is een aardig nummer, wel weer helemaal in de pop/rock stijl, maar het heeft te weinig pit naar mijn mening. En een heel erg meeslepend en pakkend heeft het refreintje ook weer niet.. Maar misschien ben ik gewoon te kritisch omdat haar vorige nummers zo geweldig waren. Hoop alleen wel dat dit niet het beste nummer is van haar nieuwe album, want deze song doet wel onder voor elk nummer van het breakaway-album..

      /   Reply  / 
  9. Trevis

    video is offline

      /   Reply  / 
  10. eline

    om een lang verhaal kort te maken:
    de video en het liedje gaat over haar ex vriendje die naar een ander is gegaan toen hij met haar had en daar heeft ze een liedje over gemaakt never again snapie.
    ze word niet vermoord ze pakt haar ex vriend terug ! ik ben een super fan als je iets wilt weten moet je ht vragen
    DUS ZE WORD NIET VERMOORD ! GEKKIES

      /   Reply  / 
  11. Lamyae

    KEI GOED LIEDJE !!!! Ik denk het dat haar nieuwe album My December de hitlijsten gaat bestormen !! xD

      /   Reply  / 
  12. Ricardo

    ik kan er niks aan doen.
    Ik word zo geil van die Chikk..

    geen detais..

    SUPER NUMMER!

    -X- VOOR KELLY CLARKSON

    VAN RICARDO

      /   Reply  / 
  13. Grr!

    Altijd als je een video wilt zien die er al een paar dagen op staat komt er altijd te staan:
    This Video is no longer available!
    Kunnen jullie daar niet wat aan doen?

      /   Reply  / 
  14. Inge

    dat ligt niet aan deze site maar aan de platenmaatschappij’s die de clips van youtube laten halen.

      /   Reply  / 
  15. Samantha

    Dit nummer is geschreven door haarzelf over een echte relatie van haarzelf.. Die vent ging idd vreemd en verliet haar voor een ander die hij ook trouwde en waardie een kindje meekrijgt. Zij was echt de laatste die het wist..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>