Nieuwe video: Paramore – Crushcrushcrush


Of ik soms doof was, stond er in het mailtje. Nee ik ben niet doof. Ik heb heus wel gezien hoe al die mensen vroegen of ik deze video wilde bespreken. (Als ik dat niet zou zien zou ik trouwens nog eerder blind zijn dan doof, hm?). Maar hij is al zo stokoud. Hoe kan ik hier nu boven zetten dat het een "nieuwe video" is? Bij Misery Business was er tenminste nog een re-release als goede aanleiding. Maar okee, als de mensheid zo graag wil dat videoclips.blog Crushcrushcrush bespreekt, wie zijn wij dan om te weigeren? Voor ons zijn de extra pageviews alleen maar mooi meegenomen. Dus klik vooral verder kids, help Erik aan zijn tweede huis in Frankrijk!

Ha lekker, zal de band gedacht hebben. Een videoshoot midden in de woestijn, dat houdt de opdringerige fans wel een paar dagen op afstand. Little did they know dat de Paramore-fanclub ze alsnog in de gaten hield. Met verrekijkers wordt de band deze hele video lang bespioneerd.

Vaag concept, maar verder ziet het er altijd wel stoer uit als rockbands in de woestijn spelen. Waarom dat is, ik weet het niet. Het is gewoon zo en rockbands weten dat ook. Daarom worden er zo ontiegelijk veel videoclips opgenomen in woestijnen. Het kale landschap, de verdorde struiken, de bizarre lichtval… alles werkt mee om Paramore er zo gevaarlijk mogelijk uit te laten zien. Simpelweg een oerdegelijke rockvideo.

En de muziek?

"They taped over your mouth and scribbled out the truth with their lies?" Sommige tekstregels kun je helaas nooit meer vergeten. Schrijven voor een publiek noemen ze dat. Maar hey, in ieder geval is de muziek deze keer best okee. Een beetje teveel aan de pop-kant van poprock voor mijn smaak, maar het is geen vervelend geluid. Ik hou van dat lekker tegenstrijdige gitaarriedeltje dat wordt gespeeld vlak voordat het refrein begint. Het duurt iedere keer heel kort, maar misschien blijft het juist daarom wel zo goed hangen.

Zie ook:
- Nieuwe video: Paramore – Misery Business

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Paramore – Crushcrushcrush

  1. Madiek

    echt een goeie band vind ik het hoor, live komen ze beter uit de verf..
    maar echt op een gegeven moment..

    rock and roll honey, don’t you know baby, we are al alone now,,

    I need something to sing about?

    Is wel erg hoe vul ik de regels op toch?

      /   Reply  / 
  2. Lianne

    Ik heb het liedje al zo vaak gehoord en het blijft bij mij in mn hoofd zitten, maar écht leuk blijf ik paramore toch niet vinden, maar als ik 5 jaar jonger was geweest had ik het denk ik wel leuk gevonden.. (zat toen een beetje in mn hillary duff, avril lavigne-periode ;S haha) maar goed.

      /   Reply  / 
  3. Zoe

    Koeelllheid. hier hou ik van xD gwoon lekkr veel gitaren maar ook niet té!

      /   Reply  / 
  4. kevin

    wel ok eigenlijk =) ik had al wat live gezien op youtube en daar waren ze ECHT goed. misschien een keer kijken als ze in NL zijn.

      /   Reply  / 
  5. Luca

    MENSEN
    WAT VOOR MENSEN ZIJN JULLIE!
    DIT IS GEWOON SUPERMEGAFANTASTISCHGEWELDIG!
    Paramore is steengoed en zal altijd zo blijven!
    Wat heb jij toch tegen Paramore??
    Ze zijn sUper!! <3

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>