Nieuwe video: Amy McDonald – Run


Wat is er toch gebeurd met suffering for your art? Of lijden voor je kunst, op z'n Nederlands. Amy McDonald mag nog zo hard zingen dat ze weg gaat rennen, denk maar niet dat ze bereid was om zich ook echt in het zweet te rennen voor deze video. Een beetje slenteren, meer krijgen we niet.

Het wegrennen zal dan wel weer symbolisch bedoeld zijn, dat gebruiken die luie artiesten altijd als excuus. Maar ik denk toch echt dat deze videoclip een stuk dynamischer had kunnen zijn als er wat meer in gerend werd. Het op de vlucht staan (symbolisch of niet!) ziet er gewoon niet echt dramatisch uit op deze ontspannen manier.

En de muziek?

Alsof The Killers Brandon Flowers uit de band hebben getrapt en verder zijn gegaan met Amy McDonald als zangeres. Zelfs de tekst had zich prima thuisgevoeld tussen alle andere dramatiek op Sam's Town: 'But I will run until my feet no longer run no more. And I will kiss until my lips no longer feel no more.' Het verschil is er vooral één van kwaliteit. Terwijl Sam's Town écht een goed album was, wil dit nummer maar niet blijven hangen. Niet slecht, maar nogal inwisselbaar.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Amy McDonald – Run

  1. Lianne

    Woow, ik had inderdaad dezelfde gedachte bij het zien van haar! Zij lijkt er inderdaad wel op, muziek is niet echt geweldig..

      /   Reply  / 
  2. Mark

    Ik vind de muziek van Amy McDonald gematigd goed maar vind deze dan weer vreselijk. Het blijft bij mij ook totaal niet hangen en als ik haar zie word ik depressief.

    Ik heb nog een tip voor je:

    http://www.youtube.com/watch?v=Hg0Redd5-00&feature=related

    Wordt nu al gezien als de nieuwe Amy Winehouse en ze is pas 16 jaar(!)…

      /   Reply  / 
  3. PINHEAD

    Weet je hoe mooi!

    Duffy en Amy McDonald mijn favo’s van dit moment

      /   Reply  / 
  4. devil

    mark wat raak jij snel depri
    sukkelaar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>