Nieuwe video: Panic At The Disco – That Green Gentleman


Hét kenmerk van een baboesjka is dat er altijd een nog kleiner poppetje binnenin zit. Kijk dus niet raar op als de vier leden van Panic At The Disco (die aan het begin van de vidoe uit een baboesjka-pop ontsnappen) halverwege openbarsten om plaats te maken voor vier kleine kinderen. Zo zitten die Russische kunstenaars nu eenmaal in elkaar.

Je hoort het al, That Green Gentleman is opnieuw een heerlijk bizarre videoclip die zich afspeelt in het ondefinieerbare, maar onmiddellijk herkenbare, 'Pretty Odd' universum. Het is een plaats waar mensen nog steeds door het park rijden op hun vélocipède en waar goochelaars zomaar in the middle of nowhere een show kunnen opvoeren.

Opnieuw een vermakelijke videoclip voor Panic At The Disco en leuk dat alle Pretty Odd video's zo bij elkaar passen zonder dat het een flauw vervolgverhaaltje wordt.

En de muziek?

Geweldig nummer! De Beatles-invloed ligt er wat minder dik bovenop dan bij Nine In The Afternoon, maar die pop-invloed heeft de band hoorbaar goed gedaan. Liedjes mogen weer gewoon liedjes zijn en het hoeft niet allemaal zo topzwaar als bij het debuut. Er is oprecht speelplezier en ik hoor hier gewoon een zelfverzekerde band die precies doet waar ze zin in heeft. Heerlijk! Waarom heb ik die nieuwe CD verdorie nog steeds niet gekocht?

Met dank aan Lea voor de tip.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: Panic At The Disco – That Green Gentleman

  1. Malu

    Ahh, heerlijk nummer en gave clip ^_^.

    Alleen jammer dat het Nokia gebeuren er nogal bovenop ligt.

      /   Reply  / 
  2. Lianne

    En weer een geweldige clip met een leuk nummer!

      /   Reply  / 
  3. Dasa

    Ace hood – Cash Flow

      /   Reply  / 
  4. Debby

    leuk nummer en te gekke videoclip, alleen jammer dat normale type sound van PATD hier niet in te vinden is

      /   Reply  / 
  5. Robin

    Wat een geweldige clip :) Ben alleen niet blij met de nieuwe sound want zijn stem vind ik hier helemaal niet bij passen, er moet echt power in zitten met gekke elektronische bliepjes.

      /   Reply  / 
  6. erik

    Jongens, dit is juist veel beter dan hun oude werk. ;) Het is mijn favoriete patd nummer.

      /   Reply  / 
  7. Malu

    Ik vind juist dat z’n stem hier wel bij past. Bovendien vind ik z’n stem ook wat minder irritant geworden. Vind hun nieuwe sound wel goed :D .

    Ook live zijn de nieuwe nummers wat beter uit te voeren, wat ook wel een positief puntje is *denkt met pijnlijk gezicht terug aan Lowlands 2006*.

      /   Reply  / 
  8. Kid

    Leuk wederom! En ik ben blij met opnieuw referentie naar The Beatles. (A) Bijvoorbeeld op 1:55. Iedereen die Magical Mystery Tour kent, zou dit moeten kunnen plaatsen. :P Sowieso zit de feel van die film in de hele clip verwerkt.

    Mooie clip, mooi nummer. ^^

    Ze zijn sterker geworden, beter. Van ‘niet echt prettige muziek’ naar ‘goede muziek’ in mijn ogen. Het is niet helemaal geweldig, maar toch lekkere muziek. :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>