Nieuwe video: The Kooks – Shine On


Buiten tikt de regen zachtjes tegen het raam. En binnen ook trouwens, bij The Kooks thuis. De heren hebben in deze video last van een stevig lekkage-probleem. Eerst is een pannetje nog genoeg om de druppels op te vangen, maar al snel heeft zanger Luke Pritchard binnenshuis een paraplu nodig om droog te blijven.

Ik ben nu al benieuwd welke google-adds deze bespreking gaat opleveren. Vast heel wat bedrijven die een oplossing hebben voor vochtproblemen en lekkages. Maar ik vrees dat dat voor de woning van The Kooks allemaal al te laat is. Op het moment dat er waterlelies op de vijver in je slaapkamer groeien wordt het echt tijd om aan verhuizen te denken.

Leuke video, jammer van het überflauwe einde. Wanneer gaan regisseurs dat 'het was maar een droom' cliché nu eindelijk eens met rust laten?

En de muziek?

Goede genade, zijn dit echt The Kooks? Dat sprankelende is er dan wel vanaf zeg. Wat klinken ze verveeld en wat is Shine On een vermoeiend, om niet te zeggen een vervelend liedje. Dit is niet meer hetzelfde bandje waar ik voorheen altijd zo vrolijk van werd.

Zie ook:
- Nieuwe video: The Kooks – Always Where I Need To Be

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Nieuwe video: The Kooks – Shine On

  1. J2B

    Na het eerste album, valt dit indd tegen

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Ah jeetje, waarom dit nummer? Slechtste van het album, waarom hebben ze niet gekozen voor ‘See The Sun’ of ‘Mr Maker’? Echt jammer dit.

      /   Reply  / 
  3. Sylvia

    Wel echt jammer ja, want het is echt een heel leuk album, alleen dit nummer is inderdaad een beetje te simpel…

      /   Reply  / 
  4. Eva

    Ik snap niks van jullie, ik vind dit juist een van hun leukste singles, ik word altijd weer vrolijk van die drum voor het refrein.

      /   Reply  / 
  5. Robin

    Haha dat heet smaak, Eva. ;)
    Ik vind het persoonlijk geen leuk nummer omdat het een vrolijke tekst heeft maar het wordt zo verveeld gezongen, ik verheug me elke keer op een knallend refrein maar het hele liedje blijft saai.

      /   Reply  / 
  6. Maarten

    Echt een top-album maar dit liedje wordt inderdaad wat te verveeld gezongen in tegenstelling tot de meeste liedjes van Konk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>