Nieuwe video: MGMT – Electric Feel


MGMT heeft al hun vrienden uitgenodigd voor een groot junglefeest. Terwijl de schemering valt en een witte mist over de grond sluipt, zien we dansende mensen, gitaarspelende beren en een gorilla achter het keyboard. Dat belooft een interessant feest te worden.

En inderdaad, al dat dansen en zingen blijkt nog maar het voorprogramma van de avond. De échte reden voor deze bijeenkomst van vrije geesten wordt pas duidelijk om middernacht. Als de volle maan hoog aan de hemel straalt.

In het absolute hoogtepunt van deze wonderbaarlijke video mogen we meemaken hoe MGMT en vrienden met touwen de maan naar de aarde toe trekken. Zo dichtbij dat ze hem kunnen aanraken. Met een groot mes maakt de zanger van de band vervolgens een snee in de zijkant van de maan en het magische sap dat eruit komt stromen wordt opgevangen in een grote schaal. Hoe zou dat voelen, denk je als de mensen zichzelf ermee insmeren. Hoe zou dat smaken, vraag je je af als je ziet hoe gulzig iedereen het opdrinkt. En bovenal: waarom word ik nooit uitgenodigd voor zulke feestjes?

En de muziek?

Opvallend lichtvoetig nummer na die overdonderende vorige single. Het geluid mag dan nog steeds een beetje mistig en psychedelische zijn, diep van binnen is Electric Feel gewoon een dromerig popliedje. Erg geslaagd, misschien zelfs nog beter dan Time To Pretend.

Zie ook:
- Nieuwe video: MGMT – Time To Pretend

Met dank aan Jur voor de tip.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: MGMT – Electric Feel

  1. UK

    combinatie van LOTR en the Bee Gees??

      /   Reply  / 
  2. CJ13

    ja, amy studt had ik ook al een keer getipt…..

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Nieuwe video: The Killers - Spaceman | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>