Nieuwe video: CSS – Left Behind


Van videoclips.blog voor CSS, gratis advies en nuttige tips! Om te beginnen: gebruik de volgende keer geen glimmend papier voor jullie maskers. Het effect van de maskers is verrassend genoeg een stuk overtuigender dan je zou verwachten van zo'n simpel idee, maar de illusie wordt iedere keer grondig verpest door die witte glans.

Ten tweede: doe iets met zo'n leuk idee. 'Wow dat ziet er echt bizar uit,' denk je als je de meisjes voor het eerst ziet dansen met een bewegingloos masker voor hun gezicht. Alleen is de grap tien seconden later wel weer uitgewerkt en je zou willen dat de clip wat avontuurlijker was. Waarom gaat CSS de straat niet op met hun maskers? Waarom alleen witte achtergrond? Het concept is heerlijk bizar maar hier had veel meer in gezeten.

En de muziek?

Verder hou ik mijn mond want muziekmaken, dat kan CSS prima zonder mijn hulp. Sterker nog, Left Behind is overdonderend goed. Zoals iedereen kende ik CSS vooral van Let's make love and listen to Death From Above. Dat nummer was fantastisch, maar wel op een beschaafde indiepop-manier. Left Behind is veel directer en luidruchtiger. Ronkende gitaren en geen minuut rust: CSS rockt!

Met dank aan Tomy voor de tip.

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Nieuwe video: CSS – Left Behind

  1. CJ13

    ik kende dit nog niet maar dit klinkt best leuk… vrolijk!

    clipje is idd eerst best leuk maar daarna had ik het wel gezien met die maskers…

      /   Reply  / 
  2. JP

    Normaal is Skye Sweetnam meer rock-ish
    Into Action is een beetje vreemd xD
    (beetje TingTings achtig :| )

      /   Reply  / 
  3. Koeno

    Even een vraagje ik was even naar de chemical brothers aant zoeken en toen vond ik een nieuw lied: Midnight madness, ik had deze al eens gehoord op Rock Werchter, maar ik wist toen nog niet dat het de nieuwe single moest worden, nu is de vraag: Is dit de nieuwe videoclip?? (hij is wel te mooi gemaakt voor een amateur denk ik… vooral dat met dat hoofd draaien en over alles heen springen…

    Chemical Brothers – Midnight Madness
    http://www.youtube.com/watch?v=xcHF_RhSW-0

      /   Reply  / 
  4. erik

    Ik kan nergens een bevestiging vinden, maar het ziet er inderdaad iets te mooi uit voor een amateurvideo. Bedankt voor de tip! :)

    Overigens is dit het verplichte ‘nieuwe nummer’ op hun greatest hits compilatie. Bah, wat een smerige verkooptechniek is dat toch. En dan vragen platenmaatschappijen zich af waarom niemand hun producten meer koopt.

    Wel een goed nummer trouwens.

      /   Reply  / 
  5. erik

    “oow en ik had toch verteld over
    “IS HET DAN ZO KUT”
    Op hiphop.blog staat die nu ook al -__-”

    Okee oke, ik zal kijken of ik er vandaag aan toekom. ;) Die man is wel productief zeg. Ik had nog in m’n achterhoofd dat pe pe pe (toch?) zijn meest recente single was.

      /   Reply  / 
  6. JP

    @ erik

    Eerlijk gezegd ken ik het liedje via een oude vriendin die EIGENLIJK de rol van het meisje zou mogen spelen, maar ze werd 1 dag van tevoren gebeld ofzo. Dus .

    En ze mag waarschijnlijk een eigen singletje gaan opnemen, volgensmij bij hun, maar ik weet niks zeker. Maar als ik meer weet laat ik het je natuurlijk horen (scoops :D )

    ze heeft namelijk een wedstrijdje gewonnen van 101 ( BNN via UPC ) , en toen hadden ze een liedje voor haar uitgekozen, en toen kreeg ze haar eerste videoclip.

    Julia’s eerste videoclip
    http://www.youtube.com/watch?v=YFX2Mk8FQpM

    Het was low budget, maar dat snap je zelf ook wel :P
    En ze is nog geen 17 en langer als 1.65 :P

      /   Reply  / 
  7. JP

    En via via is ze er dan in gerolt dat ze haar nog een single willen geven enzo.

    ( die jongen die ze ontvoerd die speelt ook in , IS HET DAT ZO KUT )

      /   Reply  / 
  8. DJANIKA

    laats keek ik naar MTV en toen zag ik dit liedje maar met een andere clip…heeft iemand die link? die clip was nml 40000 keer leuker dan deze…was de band gewoon zelf

      /   Reply  / 
  9. JP

    als je de clip kan omschrijven enzo?
    Was de clip echt heel anders?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>