Nieuwe video: We Are Scientists – Impatience


Hang de vlaggen uit! We Are Scientists heeft een nieuwe video! Clips van dit maffe duo zijn altijd om te lachen en ook Impatience stelt wat dat betreft niet teleur. Scroll omlaag en kijk mee hoe Keith, tijdens een avondje tv-kijken, plotseling merkt dat het oor van Chris wel heel erg harig begint te worden.

Eigenlijk is het zonde om te verklappen wat er daarna allemaal gebeurt. Dit soort videos werken het beste als je er blanco aan begint en je volledig laat verrassen door het bizarre verhaaltje. Aanvankelijk lijkt dat nog een voorspelbare kant op te gaan (buiten is het volle maan enzo), maar de afloop is gegarandeerd anders dan je verwacht.

En de muziek?

Jammer van het liedje, dat dan weer wel. Bij de vorige twee We Are Scientists clips die ik besprak op deze site was ook de muziek dik in orde, maar dit nieuwe Impatience glijdt een beetje langs me heen. Een saaie melodie en een zeurderig refrein maken het moeilijk om bij de les te blijven. Nog een geluk dat de clip zo onderhoudend is.

Zie ook:
- Nieuwe video: We Are Scientists – Chick Lit
- Nieuwe video: We Are Scientists – After Hours

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: We Are Scientists – Impatience

  1. Kars

    hmm ik vind het nummer toch wel lekker klinken. Het is heel ‘normaal’ allemaal, normaal heb ik het daar niet zo op als je begrijpt wat ik bedoel:P maar dit kan ik op de een of andere manier wel waarderen.

      /   Reply  / 
  2. Ebocrombi

    Ha weer een nieuwe, leuk! Vooral leuk dat tijdens de bridge, waar in het liedje een echo op zit, de zanger in de clip in de badkamer schuilt.

      /   Reply  / 
  3. erik

    Dat zijn de leuke details inderdaad. Ook de politieagenten die op het eind meezingen zijn echt meesterlijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>