Nieuwe video: The Breeders – Walk It Off


Zijn jullie er klaar voor? Dan gaan we vandaag een video bekijken die anders is dan alle andere video's. Nog nooit eerder vertoond! Een interactieve videoclip waarbij iedereen zelf voor regisseur mag spelen. De levens van drie verschillende mannen kruisen elkaar min of meer toevallig en jij mag bepalen welk van hun verhaallijnen je wilt volgen.

Wil je weten hoe het de zakenman vergaat die achterna wordt gezeten door een fietskoerier? Kies de eerste camera. Ben je juist nieuwsgieirg naar wat de fietskoerier allemaal meemaakt tijdens de achtervolging? Druk op knop 2 en kom erachter. De ontknoping is een beetje flauw, maar de aanloop naar dat moment is geweldig uitgewerkt.

De derde camera is ondertussen gericht op de bandleden, die bij een muurtje onverschillig met elkaar staan te kletsen terwijl ze zich afvragen waarom er steeds zakenmannen en een fietskoeriers voorbij komen rennen. De vierde camera volgt bizar genoeg een man die zich verstopt houdt onder een grote kartonnen doos en de fietskoerier later de schrik van zijn leven bezorgt. Het einde is zoals gezegd een beetje flauw, maar het experiment wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

De embedded videoplayer is 30 pixels te breed voor deze kolom, maar daar is in dit geval helaas niets aan te doen. Videoclips.blog hoopt oprecht dat jullie internetbrowser nu niet in paniek raakt.

En de muziek?

Jeetje, hoe leg ik aan een jong publiek uit wie in hemelsnaam The Breeders zijn? Hebben jullie weleens van The Pixies gehoord? Of kennen jullie anders de film Fight Club? Daarin werd op het einde ook een erg mooi Pixies-lied gebruikt. De Pixies waren een stel toffe muzikanten die zelfs nog een paar jaar voor mijn tijd op de toppen van hun roem verkeerden. Nadat de band zichzelf in 1993 had opgeheft richtte bassiste Kim Deal The Breeders op, schreef onder die naam nog één leuk liedje, en maakt anno 2008 blijkbaar nog steeds muziek. Dit nieuwe liedje, ik ben de titel nu -nog tijdens het schrijven van de recensie- alweer vergeten, klinkt heel erg overbodig, maar ik heb opeens wel enorm veel zin om weer eens naar The Pixies te luisteren. Doolittle here I come!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: The Breeders – Walk It Off

  1. Lea

    Nieuwe Video:Menudo – Lost

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>