Nieuwe video: Jason Mraz – Make It Mine


Haters van Mraz's vorige slaapliedje I'm Yours opgelet: Make It Mine klinkt totaal anders. Ik durf bijna te stellen dat jullie aangenaam verrast zullen zijn. In de videoclip worstelt Jason ondertussen met een stevig gevalletje writer's block, maar hij probeert er toch het beste van te maken.

Het leven van een singer-songwriter lijkt zo gelukzalig. Wakkerworden van de eerste zonnestralen, op je gemak een ochtendwandeling maken, de eendjes voeren en daarna de hele dag met je speelgoedvliegtuigje spelen. Maar ondertussen! De stapel verfrommelde papiertjes wordt met de minuut hoger en dat nieuwe nummer is nog steeds niet af.

Hij blijf er gelukkig vrolijk onder. Samen met zijn zwijgzame vriend Toca Rivera vormt hij bovendien een komisch, Jay and Silent Bob-achtig duo dat ervoor zorgt dat ook de kijker vrolijk wordt van Make It Mine. Op geen enkele manier een meesterwerk, maar toch een prima videoclip.

En de muziek?

Zelf vonden wij I'm Yours eigenlijk nog best okee, maar niets kon ons voorbereiden op het vrolijk springerige Make It Mine. Dankzij een feestelijke trompet en dito achtergrondkoor is de sfeer totaal anders, met in de laatste minuut zelfs wat nostalgisch futuristische geluidseffecten (klinkt als een onmogelijke tegenstelling, maar ga maar luisteren – het klinkt écht als een willekeurige science-fiction tekenfilm uit de jaren zeventig)

Zie ook:
- Nieuwe video: Jason Mraz – I'm Yours

Met dank aan Gabri voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Jason Mraz – Make It Mine

  1. Lianne

    Ehm, sorry.. maar van dit liedje val ik eigenlijk nog eerder in slaap dan bij zijn vorige.. Zo saai.

      /   Reply  / 
  2. Kars

    Saai? hoe kun je dit saai vinden? Zeker met die blazers erbij klinkt het superstrak!
    Ik wil mezelf geen hater noemen van I’m yours maar ik vond het niet geweldig nee, dus dit is wel een prettige afwisseling^^

      /   Reply  / 
  3. Lianne

    Het klinkt saai, omdat hij monotoon doorgaat met zijn liedje, en steeds met hetzelfde achtergrond deuntje en omdat hij het brengt alsof het over niets gaat, ik voel niets als hij het zingt.

      /   Reply  / 
  4. Kars

    Maar die instrumenten klinken zo lekker, dr zit zo’n vette groove in het nummer. Zeker niks monotoons aan. De zang kan soms misschien wat enthousiaster, maar daar kijk ik in dit geval doorheen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>