Nieuwe video: Psapp – Monster Song


Monster Song van Psapp is een bizarre animatievideo. En ik weet dat jullie het woordje 'bizar' inmiddels al zo vaak hebben gehoord dat het geen enkele indruk meer maakt, maar echt, let op, laat het goed in je hersenpan doordringen, dit is een bizarre videoclip. Laat ons proberen het bizarre verhaaltje samen te vatten: de clip begint met een gemene wolk die alle bladeren van een boom af blaast.

Om zijn blote takken te bedekken plukt de boom vervolgens de bladeren van een paar andere plantjes, maar dat heeft weer als gevolg dat al het water uit de zee in de grond sijpelt. In paniek rennen alle vissen over de droge zeebodem, totdat ze uiteindelijk in een rioolput duiken waar hopelijk nog wel water is.

Maar helaas, de rioolpijpen blijken uit te komen in een visstick-fabriek, waar een machine de vissen razendsnel verandert in kant en klare maaltijden, die worden opgegeten door een moederkat, die ondertussen borstvoeding geeft aan haar kittens, totdat ze zoveel vissticks heeft gegeten dat ze ontploft, waardoor de hoofden van moeder en al haar kittens terechtkomen op de puntige uiteindes van een schutting, waar hun tanden uitvallen, die vervolgens beginnen te dansen… enfin, etc. etc. Zo'n videoclip heb je gegarandeerd nog nooit gezien.

En de muziek?

Wie of wat Psapp is, wij weten het ook niet. Dit liedje klinkt in ieder geval heerlijk naïef. Een schattig nummer dat piept en kraakt alsof het wordt gespeeld op speelgoedpiano's en zelfgebouwde instrumenten. Het heeft wat tijd nodig (en zelfs dan klinkt het nog steeds veel te vreemd om ooit een 'hit' te worden), maar uiteindelijk is het echt heel aanstekelijk. Voor je het weet zing ook jij vrolijk mee met de verdrietige tekst: it's happening again and I do not like this pain. Oh it's happening again and I will never be the same.

Onze dank gaat uit naar Marloes voor deze tip!

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Psapp – Monster Song

  1. MExD

    lady GaGa’s nieuwe video is uit Beautiful Dirty rich met een geweldige over the top video

      /   Reply  / 
  2. David

    De nieuwe clip van GaGa is helemaal niet Beautiful Dirty, Rich maar voor Poker Face.
    Die van Beautiful, Dirty, Rich is gemaakt voor de serie Dirty Sexy Money, als promo voor haar en de serie :P

    leuk nummer

      /   Reply  / 
  3. David

    HEt spijt me :P maar tis tig nog niet zeker of die wordt gereleased? tenminste volgens wiki niet xD vergeef me!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>