Nieuwe video: Eagles Of Death Metal – Wanna Be In LA


Hoe groot zou de kans zijn dat de Eagles Of Death Metal nog nooit van Nine Inch Nails hebben gehoord? Allebei rockbands die in ongeveer hetzelfde circuit verkeren… ik ga gokken dat de kans niet zo heel erg groot is. En in dat geval is er dus echt geen excuus voor deze videoclip.

Als Nine Inch Nails nu R&B maakte of reggae, dan hadden we het misschien nog op toeval kunnen gooien. Maar dit, nee dit is echt te toevallig.

Nine Inch Nails – Only (2005)

Eagles Of Death Metal – Wanna Be In LA (2008)

Hadden Josh (Homme) en Jesse nu echt verwacht dat ze hiermee weg zouden komen?

En de muziek?

Gelukkig draait het bij de Eagles of Death Metal in de eerste plaats om de muziek, en op dat gebied wordt Nine Inch Nails dan ook met gemak overtroffen. Trent Reznor mocht willen dat hij nog steeds in staat was om ook zulke geniale gekte uit zijn gitaar te schudden. De bizarre percussie, het smerige geluid, dat gitaargefreak tussen 1:06 en 1:17! Eén van de allerbeste rocksongs die ik dit jaar hoorde, kom maar op met dat derde album!

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Eagles Of Death Metal – Wanna Be In LA

  1. Ebocrombi

    Tja Trent Reznor en Josh Homme zijn matties, dat zullen rare gesprekken zijn als ze het nooit over hun voornaamste bezigheid (muziek) hebben. “Goh, jij nog anabolen geslikt?”

      /   Reply  / 
  2. Ebocrombi

    P.s. Die andere clip is wel heel erg flauw…de versie met de pins ziet er een stuk mooier en duurder uit. Beter goed gejat dan een slecht clip? Zoiets?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>