Nieuwe video: Anastacia – I Can Feel You


Zangeres werd dit jaar veertig en moet nu natuurlijk bewijzen dat ze nog steeds sexy is. Mannen kopen een sportwagen en ruilen hun vrouw in voor een jonger exemplaar, vrouwen met een midlifecrisis krijgen blijkbaar behoefte om al hun kleren uit te trekken. Dus, bereid je voor op een naakte Anastacia (in het zwembad, zodat je steeds nèt niks ziet).

In een witte badjas en omringd door bodyguards loopt ze naar het water en jawel hoor, dan gebeurt het. Opeens komt Anastacia bloot in beeld. Natuurlijk blijven haar borsten steeds precies onder de watergrens (of ze houdt haar handen ervoor), maar toch, het is best een gewaagde scene waar op de officiële Anastacia-forums vast nog laaaang over wordt gesproken.

Huh? O ja, en natuurlijk heeft de clip ook nog een paar andere scenes, maar who cares? Jij, ik, Anastacia, de regisseur… iedereen wist dat I Can Feel You alleen draaide om die 30 seconden (uiteraard precies in het midden van de video zodat alle thumbnails op YouTube toevallig één van de spannende plaatjes laten zien). De rest van het filmpje is haastig opgenomen en toont alleen wat saaie decors waarin de zangeres het liedje lipsynct voor de camera. Nauwelijks de moeite waard.

En de muziek?

Het eerste wat toch weer opvalt is die stem. I Can Feel You is eigenlijk maar een matig liedje dat in de handen van veel andere zangeressen slaapverwekkende muzak had opgeleverd. Maar als Anastacia het zingt, ja dan gebeurt er toch wat. Opeens heeft het soul en het swingt en het klinkt sexy. Die climax op 2:40 klinkt dankzij haar indrukwekkende uithalen ook écht als een climax. Doe zo voort en ze kan nog minstens twintig jaar langer mee (als ze tegen die tijd maar niet meer zulke videos maakt).

Met dank aan PINHEAD voor de tip.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Anastacia – I Can Feel You

  1. Lea

    het nmmr is trouwens door Ne-yo geproduceerd als ik het niet verkeerd heb. Ik vindt dit nummer wel sterk onder Anastacia’s niveau.Zij ken zoveel beter

      /   Reply  / 
  2. J006t

    Ik had de link al lang!

      /   Reply  / 
  3. Frank

    Ik vind 3 1/2 ster voor de video wel erg hoog. zo speciaal is de clip niet.
    En bedoel je niet de uithaal bij 2.50?

      /   Reply  / 
  4. Cj13

    Ik vind dit nogal een beetje goedkope clip..
    vond haar altijd erg goed en stijlvol maar daar blijft niet zoveel van over vind ik…
    Beetje jammer..

    hopen dat de rest van het album dan wel weer Anastacia waardig is!!

      /   Reply  / 
  5. Pingback: Nieuwe video: Anastacia - Absolutely Positively | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>