Nieuwe video: Gnarls Barkley – Run


Gnarls Barkley is terug! Hun vorige plaat St. Elsewhere was niet alleen een hele leuke CD, hij leverde ook een reeks fantastische videoclips op. En als dit filmpje een goede indicatie is, breken er opnieuw gouden tijden aan voor videoclips.blog. Laat niemand minder dan Justin Timberlake (met bril en pruik) je meenemen naar de jaren zeventig.

Er is een opvallende gelijkenis met Sensual Seduction van Snoop Dogg. De seventies zijn blijkbaar hip in 2008. Dezelfde wiebelige VHS-kwaliteit, dezelfde kapsels en dezelfde hysterische video-effecten maken van Run opnieuw een mooie nostalgische clip die meteen opvalt in het huidige MTV-aanbod.

Hoogtepunten zijn Justin Timberlake als de presentator, Cee-Lo als de krankzinnige zanger en Dangermouse als de man met de zonnebril die zoals altijd onverstoorbaar strak voor zich uitkijkt.

En de muziek?

That was crazy fresh! Like hot butter on the popcorn! De concurrentie heeft in 2007 ruimschoots kans gehad om dit duo in te halen, maar niemand heeft zelfs maar een poging gewaagd. Gnarls Barkley is te uniek. Run laat opnieuw een vanzelfsprekende mix horen van alternatieve muziek, soul en hip hop die vanaf de eerste luisterbeurt overtuigt. Het is ouderwets, het is hypermodern en het is, dankzij Cee-Lo's opzwepende zang, ongelooflijk meeslepend. Run children! Run! Gnarls Barkley is terug!

Zie ook:
- Nieuwe video: Gnarls Barkley – Who Cares?
- Nieuwe video: Gnarls Barkley – Gone Daddy Gone

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>