Nieuwe video: Florence + The Machine – Lover To Lover

Door alle samenwerkingen met Calvin Harris, zou je bijna vergeten dat Florence Welch haar eigen band heeft waarmee ze muziek maakt. Met Lover to lover als single maakt ze in ieder geval weer diepe indruk. Als je op zoek bent naar iets om je op te beuren, klik dan níet op lees verder. Want – hoewel de muziek nog best opzwepend is – Florence zwerft letterlijk over straat, van bed tot bed, van man tot man en gelooft niet dat er nog redding voor haar is.

Het nummer roept gemengde gevoelens op. Aan de ene kant is de tekst hartverscheurend, op het depressieve af. Maar het wordt gebracht in een swingend jasje en het telkens terugkerende zinnetje that’s alright doet vermoeden dat het heus allemaal wel goed komt. Maar in de clip komt het helemaal niet goed! In één scene verbrandt Florence al haar spullen, in een andere loopt ze regelrecht de zee in. En maar gillen that’s alright. Prachtig.

Florence + The Machine, Lover to lover.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Florence + The Machine – Lover To Lover

  1. Marco

    Prachtig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>