Nieuwe video: Queens Of The Stone Age – 3′s & 7′s


Hele foute videoclip van Queens of the Stone Age in de stijl van een jaren '70 exploitation film. Deze neptrailer probeert mensen naar de bioscoop te lokken met kreten als "Four hell kittens on the run!" en "An orgy of sex and brutality!" Het is allemaal zo slecht dat het weer leuk wordt.

De niet-bestaande film 3's & 7's gaat, voor zover ik uit deze beelden kan opmaken, over vier lesbische bankovervallers die vluchten voor de politie en onderweg opdringerige mannen vermoorden. Dat gegeven zou voor de meeste mensen al krankzinnig genoeg zijn, maar regisseur Paul Minor gaat nog veel verder en maakt van 3's & 7's de meest bizarre, geweldadige, foute, over-the-top actiefilm die je nooit hebt gezien.

Gevoelige kijkertjes kunnen misschien beter een andere videoclip opzoeken. Het bloed spettert bijna van het scherm af en er komen ook heel wat blote borsten voorbij. Zoals ik al zei: heel fout, maar wel leuk. Het is ook knap hoe oud en versleten alles eruit ziet. Net alsof deze banden echt al veertig jaar hebben liggen rotten in een archiefkast. En zo is alles aan deze videoclip tot in de puntjes uitgewerkt om hem zo authentiek mogelijk te maken. Het resultaat mag er zijn: één van de beste foute videoclips die ik ooit  heb gezien.

En de muziek?

Queens of the Stone Age maakte altijd al briljante muziek, maar het smerige geluid van dat laatste album is helemaal de kers op de slagroomtaart. Zo moet Josh Homme het eigenlijk altijd bedoeld hebben. Geweldig om te horen hoe heerlijk ongepolijst zo'n 3's & 7's nu klinkt, alsof het in één take op de band is gesmeten. Griezelig goed.

Zie ook:
- Nieuwe video: Queens Of The Stone Age – Sick Sick Sick

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Queens Of The Stone Age – 3′s & 7′s

  1. iat ( ray )

    de nieweb clip van natasha bedingfield ft. sean kingston ”love like this”

      /   Reply  / 
  2. Kid

    Even bekomen van de schrik, hoor. :P Wat een clip zeg… :|
    Ik weet niet echt wat ik vind van deze clip, ‘t is een beetje dubbel. De muziek is in ieder geval geweldig. ^^

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>