Nieuwe video: Nicole Scherzinger – Rio


Nicole Scherzinger maakte samen met Caress® een interessante semi-live videoclip om de lancering van een nieuwe 'Brazilian Exotic Oil Infusions Body Wash' te vieren. Geen idee wat dat nu weer is, maar volgens Caress® moedigt het vrouwen aan om hun sensuele kant en Braziliaanse levenslust te laten zien.

Live-video's komen er meestal niet genadig vanaf op videoclips.blog, maar deze pakt toch wel verrassend goed uit. In zorgvuldig gestileerde beelden laat ook Nicole haar sensuele kant zien, wat zich vooral uit in de vele tropisch gekleurde lens flares die over het beeld heen spoelen.

Honderden bloemen, insecten en vlinders (sommigen echt, sommigen later over het beeld getekend) maken de clip af en geven Nicole's optreden een subtiel tropisch tintje zonder dat ze meteen midden in het oerwoud staat. Rio was duidelijk een kleine en low budget video (kaal decor, publiek alleen als silhouet zichtbaar), maar dankzij een paar slimme trucjes wordt dat nooit echt storend.

En de muziek?

Tja, Nicole is duidelijk geen Simon le Bon. Die jaren-tachtig liedjes werden vaak uitgerust met van die lekker galmende refreinen, en dat galmde toch het allerlekkerste met een galmende zanger. Nicole Scherzinger zingt het veel te zacht, sensueel en R&B-achtig, wat mij betreft. Gooi die strot toch open! (Rio is een cover van Duran Duran, als je het nog niet doorhad). Aan de andere kant vind ik het nog steeds een erg goed nummer, en de muziek is nu eindelijk verlost van dat blikkerige jaren tachtig geluid. Weinig op aan te merken dus, behalve dat het origineel beter was. En ik mis de fijne saxofoon-solo!

Zie ook:
- Nieuwe video: Nicole Scherzinger/Will.I.Am – Baby Love
- Nieuwe video: Nicole Scherzinger – Whatever U Like
- Nieuwe video: Pussycat Dolls ft. Timbaland – Wait A Minute

Met dank aan Lea voor de tip.

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Nieuwe video: Nicole Scherzinger – Rio

  1. S

    Saxofoon solo? Ik mis sowieso een speciaal iets, niks spetterends wat jammer is vind ik. Hier hadden ze echt de saxofoon of echt wat meer moeten uitpakken

      /   Reply  / 
  2. Lea

    Ik d8 dat je deze niet meer zou bespreken.Dit nummer zou waarschijnlijk niet op haar album staan.

      /   Reply  / 
  3. Maaike

    de clip ziet eruit als een reclame voor een bepaald merk scheermesjes voor vrouwen.

      /   Reply  / 
  4. Lara

    Ik vind het een goed nummer.

      /   Reply  / 
  5. Debby

    vind dit nummer ook niet echt wat spectaculairs hebben, of op z’n minst nét dat beetje extra. Blijf erbij dat ik Nicole veel beter vond toen ze nog die lekkere hits scoorde met de PCD.

    De clip daarintegen vind ik wel leuk gedaan. Krijg bij de clip ook meer het gevoel van een bepaalde advertising. Iets van een vrouwen product reclame

      /   Reply  / 
  6. S

    hahaha jah idd, een vrouwen scheermesjes reclame, daar heeft het inderdaad wel wat van weg

      /   Reply  / 
  7. Nathalie

    Wat erg, ik vind dit echt niet mooi. Jammer dat ze aan mijn favo nummer van duran duran is gekomen :P

      /   Reply  / 
  8. Amiee

    Nicole scherzinger – Rio
    & Boom kat – runaway kan ik niet downloaden op lime wire

      /   Reply  / 
  9. Joost

    Leuk nummer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>