ADV: Heineken en Armin van Buuren samen in nieuwe campagne


afbeelding 3 (einde tekst)Armin van Buuren en Heineken lanceren samen een nieuwe campagne: Dance More, Drink Slow (#DMDS). Heineken is met hun campagnes Enjoy Responsibly al langer bezig om voorlichting te geven aan consumenten over alcohol en samen met Armin van Buuren slaan ze nu een nieuwe weg in. Als vijfvoudig nummer één DJ in de wereld vindt Armin Van Buurendat hij verantwoordelijk is voor zijn publiek. Als zijn publiek minder alcohol drinkt, kunnen ze meer genieten van de avond vindt Armin. Voor deze campagne heeft Armin van Buuren speciaal een nieuw nummer uitgebracht. Met zijn nieuwe track ‘Save the Night’ hoopt hij zijn publiek te bereiken met deze nieuwe campagne. Luister hier zijn nieuwe track op Spotify.

afbeelding 2 (midden in de tekst)Naast een nieuwe Track, komt Armin van Buuren samen met Heineken ook met een commercial. De commercial, ‘The Experiment’, is op een toplocatie in een club in Miami opgenomen. Armin van Buuren vindt dat je als DJ je publiek kan beïnvloeden of ze een leuke avond hebben of niet en dat beïnvloedt ook indirect het alcoholgebruik. ‘The Experiment’ speelt zich af op twee avonden af in een discotheek. Op avond één is er in een club een feest zonder DJ, binnen no time vliegen de biertjes over de toonbank. Op avond twee draait Armin van Buuren. De sfeer en de muziek is voor het publiek genoeg waardoor er veel minder alcohol wordt gedronken dan op avond één. ‘Dance More, Drink Slow’ is een mooie conclusie van ‘The Experiment’.

DMDS1

Als DJ voelt Armin van Buuren zich dus verantwoordelijk voor hoeveel zijn publiek drinkt op een avond. Samen met Heineken zet hij hier een goede en succesvolle campagne neer vind ik. Met zijn letterlijk nuchtere houding als vijfvoudig nummer één DJ van de wereld kan hij een goede invloed hebben op zijn publiek.

Benieuwd naar de commercial ‘The Experiment’, of Armin’s nieuwe track ‘Save my Night’? Bekijk en luister ze hier!

Sponsored Post


facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>