Nieuwe muziek: Kanye West / Paul McCartney – Only One

Er is een opvallende samenwerking uitgebracht in aantocht naar het zevende studioalbum van Kanye West. Hiervoor werkte de hiphop-artiest namelijk samen met levende legende Paul McCartney voor het nummer ‘Only One’.

De track verschilt ontzettend van het laatste verzamelwerk van Kanye West – Yeezus. In tegenstelling tot dat bombastisch elektronische geluid, is Only One stemmig, minimalistisch en layback. Paul McCartney is te horen op het keyboard en het nummer is opgedragen aan het dochtertje van Kanye, North West.

Ik ben er niet weg van. De autotune, die Kanye West tot zijn handelsmerk heeft gemaakt, wekt irritatie op en voorkomt dat je het nummer als luisteraar daadwerkelijk ‘voelt’. Ook al is de tekst nog zo persoonlijk en huilt vrouwlief Kim bij elke luisterbeurt.

Lees ook: Kanye West – Bound 2

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>