Nieuwe video: 30 Seconds To Mars – From Yesterday


Overweldigende nieuwe videoclip van 30 Seconds To Mars. Dit is dus een voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is als geld geen probleem is, goede genade. Het ziet eruit als een epische historische film, geregisseerd door Steven Spielberg, met een hele populaire acteur (kies er één) in de hoofdrol. Om je een idee te geven hoe groots en indrukwekkend het er allemaal uitziet. De platenmaatschappij moet wel veel vertrouwen hebben in deze band.

Het verhaaltje zelf is nogal moeilijk te volgen… als het er al is. Er bestaat blijkbaar nog een langere versie van deze video (deze versie klokt al boven de 7 minuten! Ook de lengte is episch), misschien dat één en ander daar wat duidelijker wordt. Ik probeer die versie ook nog ergens te vinden, maar voorlopig kunnen we alvast genieten van de mooie beelden.

Als de keizer van China iets wil, dan krijgt de keizer van China wat hij wil. En als de kezier van China 30 Seconds To Mars wil ontmoeten… dan krijg je deze videoclip:

En de muziek?

De keizer van China heeft smaak! From Yesterday is een geweldig nummer geworden dat vol zelfvertrouwen wordt gespeeld door een band op haar absolute hoogtepunt. Je voelt het gewoon, aan alles. Al tijdens het intro hoor je dat dit nummer verderop explosief gaat worden, en als de explosie zich dan aandient, in de vorm van een groots opgezet refrein, stelt het niet teleur. Alles klopt hier. Een heel goed nummer van een hele goede band.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: 30 Seconds To Mars – From Yesterday

  1. shannah

    wow! Dat was zoooo vet 30STM is echt een van de beste bands die ik ken.En dat jared leto (zanger/gitarist) nou zo knap is is alleen maar een plus punt. echt een aanrader om de volledige versie te zoeken die langer dan 10 minuuten duurt maar ht is ht zeker waard. ohw en mensen 3 FEBRUARI SPEELT 30 SECONDS TO MARS IN UTRECHT!!!!!!

      /   Reply  / 
  2. Marleen

    Ik weet het!! Echt geweldig!! AARRGG!!! waarom kom ik er nu pas achter dat ze toen optraden. Voor de hele versie: http://www.30secondstomars.com –> visual –> video.
    Hij duurt 13 minuten mja…dat heb ik er wel voor over, wat een geweldig nummer!
    En ja hij si knap=D

      /   Reply  / 
  3. Lotte

    Super mooi nummer(a)

      /   Reply  / 
  4. Mendy

    Heej
    het is zeker mooi nummer.
    Ik heb de lange versie laatst gezien die is vet eng. Volgens mij mogen ze die overdag niet op tv uitzenden. Die versie is egt eng.

      /   Reply  / 
  5. Sofie

    De video is wel origineel, het lijkt wel op een film eigenlijk…
    Maar ik vind Jared Leto helemaal niet zo knap, hij ziet er nogal ziek uit eerlijk gezegd. En ik vind The kill een geweldig nummer trouwens :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>