Nieuwe video: Robbie Williams – Dream A Little Dream

Waarom kijken? We krijgen een speciale kerstaflevering van The Robbie Williams Show te zien, zogenaamd één van de eerste shows die in kleur op de buis verscheen. Robbie zelf is de presentator en hij wordt bijgestaan door liedjesschrijver Guy Chambers en The Jingle Belles, een groep vrouwen van middelbare leeftijd met zwiepende rode sjaals. Het sixties sfeertje wordt goed neergezet en dat geeft de regisseur de kans om de video extra kneuterig aan te kleden. Inclusief bordkartonnen decor en hinderlijk kuchend publiek. Ook zit het boordevol flauwe grappen die je alleen nog ziet in kluchten van amateurtoneelverenigingen. Als kers op de taart dikt Robbie zijn rol als ijdele host lekker aan. Een erg fijne decembervideo!
En de muziek? Dream A Little Dream is al in zóveel verschillende versies uitgevoerd en opgenomen, dat er nauwelijks nog een orginele twist aan kan worden gegeven. Robbie houdt het zo klassiek mogelijk; iets waar zijn warme stem uitermate geschikt voor is. Lekker voor op de achtergrond tijdens een Kerstdiner. Overigens vind ik de albumversie – waarop hij dit nummer samen met Lily Allen zingt – mooier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>