Nieuwe video: Kelly Clarkson – Underneath The Tree

underneaththetree

Waarom kijken? Terwijl we in ons land eerst nog pakjesavond hebben, zijn de kerst-video’s alvast niet aan te slepen. Ook Kelly Clarkson levert een bijdrage. De zangeres laat zich de laatste tijd sowieso vooral van haar zachtste kan zien. Een paar weken terug kwam ze nog met een ode aan het huwelijk, en nu zingt ze een kerstklassieker. Kelly heeft de rockchick in zichzelf even het zwijgen opgelegd, zo lijkt het. Heel schattig allemaal natuurlijk, maar dat is geen reden om ons af te schepen met een liveoptreden (en wat backstage-beelden) als videoclip! Een studio, neppe sneeuw en een nog neppere kerstboom. Dat is wat mij betreft niet het ultieme decembergevoel.
En de muziek? Underneath The Tree is een serieuze single van een heel album vol kerstliedjes, genaamd Wrapped In Red. Daarop zingt Kelly bijvoorbeeld ook nóg uitgekauwdere klassiekers als White Christmas en Silent Night. Echt verrassende of creatieve arrangementen zitten er niet tussen, waardoor het vooral een manier lijkt om nog even flink te cashen in deze decembermaand. Kelly heeft absoluut een mooie stem, maar moet er vooral lekker mee kunnen scheuren.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>