Nieuwe video: Lucy Hale – You Sound Good To Me

Waarom kijken? Pfoe, hoe country wil je het hebben? Het team van Lucy Hale trekt werkelijk alle clichés uit de kast om je te laten beseffen welk genre zij het liefst zingt. Uitgestrekte tarwevelden, een roadtrip, een pastel-gele cabrio, een kampvuur; niets blijft ons bespaard. Maar toch zeker geen cowboyhoeden? Jawel, óók cowboyhoeden! Zelfs de bekende country-filter is in de montage nog over de videoclip gesmeerd. Wat wil Lucy hier eigenlijk precies mee uitstralen? Dat ze maar al te graag platgereden paden bewandelt misschien?

En de muziek? Een ontzettend degelijk en daarmee uiterst voorspelbaar countrynummer. Waarschijnlijk vooral leuk als je fan bent van Lucy Hale zelf. Je kunt haar namelijk kennen als Aria Montgomery in Pretty Little Liars of van haar gastrol in How I Met Your Mother. Waarom ze een platencontract heeft gekregen begrijp ik wel; ze ziet er fris uit en kan best een moppie zingen. Maar haar stem mist warmte en vooral die typische snik die bij dit soort liedjes hoort.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>