Nieuwe video: BassHunter – Angel in the Night


Een homo universalis, dat was in de vijftiende eeuw na Christus het hoogst haalbare. Een man of een vrouw die uitblinkt op alle gebieden. Niet alleen een atletisch lichaam, maar ook een scherp verstand én een kunstenaar op het hoogste niveau. Als voorbeeld wordt meestal Leonardo da Vinci aangehaald, maar met ingang van vandaag krijgt hij eindelijk gezelschap op zijn eenzame voetstuk. Van de Basshunter!

Niet alleen is Jonas Erik Altberg een grootmeester op het gebied van Fruityloops (het muziekprogramma waarmee hij nummers als Boten Anna schreef), hij kan ook gitaar spelen (zoals te horen in deze nieuwe single) en hij blijkt zelfs een geweldige coureur (zoals je zult zien in de videoclip).

Alleen dat videoclips maken, daar moet hij misschien nog een beetje op oefenen. Want wie doet dat nou nog, anno 2008? Een humorloze clip opnemen waarin hijzelf geweldig kan autorijden, de race wint, en het meisje krijgt. Niet met een knipoog, niet bedoeld als parodie, maar ernstig en serieus. Gewoon om te laten zien hoe geweldig hij wel niet is. Als hij wist wat het betekende vond Jonas zichzelf ongetwijfeld ook een homo universalis.

En de muziek?

Ik wil natuurlijk niet beledigend worden, maar ik moet het toch even vragen: er zijn toch geen mensen die dit mooi vinden? Ik bedoel, okee, misschien ben je niet zo'n kritische luisteraar en vind je Angel in the Light 'gewoon leuk' om te horen tijdens het uitgaan, en dat is okee. Daar maak ik me geen zorgen over. Maar er bestaan toch hopelijk geen fans van Basshunter? Geen mensen die iedere dag naar zijn albums luisteren terwijl ze zwijmelen bij de Basshunter-posters boven hun bed? Want heus, ik denk dat het dan serieus tijd wordt om je smaak te verbreden. Luister ook eens naar andere artiesten. Het maakt niet uit welke, als het maar iets anders is. Alles beter dan de Basshunter!

Zie ook:
- Basshunter – All I Ever Wanted
- Nieuwe video: Basshunter – Now You're Gone
- Nieuwe video: BassHunter – DotA (videoclip met ondertitels)

Met dank aan Dasa voor de tip.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nieuwe video: BassHunter – Angel in the Night

  1. Benny

    Basshunter doet niks anders dan rip-offs maken. Totaal geen creativiteit in zijn nummers. Dat deze man zijn muziek mag delen met anderen… schandaaaaalig!!

      /   Reply  / 
  2. Lea

    Ryan Leslie – Addiction

      /   Reply  / 
  3. Kars

    Yes! Basshunter! Er bestaat dus nog een muziekwalhalla! Wat een emotie, wat een talent..

      /   Reply  / 
  4. PINHEAD

    Dit is te erg voor woorden…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>