Nieuwe video: Kelly Rowland – Summer Dreaming 2012

Een zomerse song in combinatie met Kelly Rowland, dan denk je al snel aan When love takes over. In een poging dat succes nog eens te herhalen werkt Kelly nu samen met project B. Ooit van gehoord toevallig? Wij niet namelijk. De grote vraag is dan ook: wordt deze herhaling van zetten een nieuwe knaller?

Aan de zomerse uitstraling van de clip ligt dat in ieder geval niet. We zien een hoop vrolijke mensen, dansend op en rond het strand. Niets wat je nog niet eerder hebt gezien dus. Tussen het feesten door wordt af en toe een duik genomen in de zee, want alle mensen in de clip zien er ook in hun zwemkleding uit om door een ringetje te halen. En Kelly is met haar gebleekte glimlach uiteraard het stralende middelpunt. Het is absoluut geen vervelende clip, maar er is ook werkelijk niets bijzonders aan.

De sound
Je wilt het eigenlijk niet, maar dat simplistische refrein blijft tóch nog even nadreunen in je hoofd. Kelly’s stem wordt helaas doordrenkt met autotune, waardoor het allemaal stukken minder fris klinkt dan die overweldigende zomerhit van een aantal jaren terug. 2012 kan dan wel toegevoegd zijn aan de titel, wij zetten die van 2009 nog een keertje op.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>