Nieuwe video: Kat Graham – Wanna Say

Wanneer je Benny Boom vraagt om je videoclip te regisseren, weet je dat er flink gezweet moet worden. Deze regisseur houdt namelijk van gelikte en uitdagende choreografieën. En van een flink tempo en véél verschillende shots. Hij werkte onder andere voor Nicki Minaj, Pussycat Dolls en Kelly Rowland.
Kat Graham
sluit qua genre uitstekend aan bij dit rijtje artiesten en dus heeft zij voor haar Wanna Say óók de hulp ingeschakeld van Benny. En het resultaat mag er wezen!

Kat laat zien dat zij niet alleen zangeres is, maar ook danseres (en model, voor de goede orde). Het wordt meteen duidelijk dat zij haar hand niet omdraait voor een dergelijke weelderige dansvideo. Zo krult ze haar benen net zo soepel om elkaar als haar achtergrond-danseressen, terwijl ze ook nog eens heftig met de camera flirt. Alles is strak en flitsend, vergelijkbaar met video’s van de echt grote sterren. Grote vraag is alleen: is dit nummer opvallend genoeg om zich met hen te meten?

Videoclips.blog-oordeel

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Kat Graham – Wanna Say

  1. vinn

    Niet zo gek dat ze goed kan dansen, ze speelde de hoofdrol in de dansfilm Honey 2 en in haar vorige clips danste ze ook al veel.
    Ze speelt trouwens ook Bonnie in the vampire diaries.

    Wil niet heel kritisch zijn, maar je kon haar blijkbaar niet en heb ook niet de moeite gedaan om er even op te zoeken op google.

      /   Reply  / 
  2. Malek

    Wtf heeft ze met haar wenkbrauwen gedaan?!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>