Nieuwe video: Loreen – We Got The Power

wegotthepowerMalmö 2013 inspireert Loreen tot uitbrengen van totaal nieuwe plaat.

Waarom kijken? Videoclips van Loreen blijken zeldzaam: sinds haar overwinning op het Eurovisie Songfestival heeft ze er slechts twee uitgebracht, waarvan Euphoria ook nog eens ontzettend lang op zich liet wachten. We got the power zet de lijn van deze eerdere sferische video’s voort, alleen is Loreen deze keer verrassend close-up in beeld.
Waarom niet kijken? De video’s van Loreen bevatten veel mysterieuze sfeerbeelden die eigenlijk niet zoveel met de muziek van doen hebben. Donkere silhouetten en geheimzinnige symbolen zijn toch nog net wat spannender als er betekenis aan gegeven wordt.
En de muziek? Anderhalve minuut zit je te wachten tot de langzaam opgebouwde spanning tot een uitbarsting komt. Als daarna echter doodleuk het tweede couplet begint, is dat toch een lichte teleurstelling. We got the power bevat alle ingrediënten voor een briljante song (de stem, de mystiek, de drums) maar mist het Euphoria-moment.

Meer van Loreen: Euphoria * Heal

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>