Nieuwe video: Anja Nissen / Will.i.am / Cody Wise – I’m So Excited

Anja Nissen is de winnares van het derde seizoen van The Voice Australia. Haar coach was Will.i.am en hij heeft haar dan ook onder zijn hoede genomen na de televisiereeks. Nu is Anja’s debuutsingle – I’m So Excited – voorzien van een videoclip.


Waarom kijken? Het idee van deze clip is wel leuk: Anja Nissen, Will.i.am en Cody Wise verschijnen op verschillende covers van het zelfverzonnen tijdschrift XC/TD. Met verschillende looks en in uiteenlopende poses, terwijl ze enkel met hun gezicht bewegen. Maar de uitvoering is wat minimalistisch en bevat te veel product placement van Will.i.ams eigen kledinglijn. Daardoor wordt het saai en eentonig op een gegeven moment. Maar het ergste is eigenlijk nog dat Anja Nissen in geen enkel shot echt excited overkomt.

En de muziek? Dit is een beetje het klasje van Will.i.am. Zowel Anja Nissen als Cody Wise zijn namelijk diens protegee. Het probleem is alleen dat ook de muziek heel erg des Will.i.ams is. Alsof het eigenlijk zijn nummer is, maar Anja en Cody ook een dot mee mogen zingen. Will.i.am moet proberen zijn eigen werk te scheiden van dat van zijn pupillen, want op deze manier ontwikkelen zij niet hun eigen sound. Nu voelt het als een soort Scream & Shout part 2, maar dan minder catchy en met te veel langgerekte noten. Geen goed nummer.

Lees ook: Will.i.am / Cody Wise – It’s My Birthday

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Anja Nissen / Will.i.am / Cody Wise – I’m So Excited

  1. Vinn

    Heeft een paar luisterbeurten nodig maar eigenlijk een heel leuk liedje. Heb haar trouwens even opgezocht op Youtube maar dat zij de winaar was van the voice australie zegt wel iets over de overige kandidaten want zo goed vond ik haar niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>