Nieuwe video: Pitbull / Ne-Yo – Time Of Our Lives

Pitbull heeft een nieuwe single gekozen van zijn meest recente album ‘Globalization’. De keuze is gevallen op ‘Time Of Our Lives’, een samenwerking met Ne-Yo en de videoclip is nu te bekijken.

De videoclip. Een vader wil met zijn familie oudejaarsavond gaan vieren, maar dochterlief herinnert hem er even fijntjes aan dat ze al máánden hun rekeningen niet kunnen betalen en dus geen rooie cent te makken hebben. Dan komt de oma des huizes met een idee: waarom houden ze geen ‘rent party’, waarbij iedereen een kleine bijdrage levert om de huur te betalen? Zo gezegd, zo gedaan. En binnen luttele seconden verandert Time of our lives in een clichématig feestvideo, waarbij uiteraard ook Pitbull en Ne-Yo aanwezig zijn. Creatieve armoede, dat is het.

En de muziek? Ze hebben weer eens ‘de tijd van hun leven’ hoor. Heeft Pitbull dat niet in ieder nummer? Zijn raps zijn zó weinig inspirerend dat het hem op een gegeven moment zelf toch ook tegen moet gaan staan? En als Time of our lives de meest single-waardige track van Globalization is, hoe hersenceldodend moet de rest van die plaat dan wel niet zijn?

Lees ook: Pitbull / G.R.L. – Wild Wild Love

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Pitbull / Ne-Yo – Time Of Our Lives

  1. Annemiek

    Time of our lives…een leuk nummer! Dus maak er wat van. Doe het met liefde ,passie, uitdaging , kortom doe het met je hart en ziel. Laat het bloed in de aderen stromen. Leef zo als jij dat kan en wil …met werk , gezin, vrienden, familie, hobby,s enz.. Wat voor jou belangrijk is. Het is een cliché maar we leven maar 1 keer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>