Nieuwe video: JoJo – When Love Hurts

Aan het begin van dit millennium leek JoJo op te staan als één van de nieuwe popprinsessen, maar na een succesvol debuutalbum en een tegenvallende opvolger verdween ze in de vergetelheid. Ruim tien jaar later is Jojo terug met een nieuwe EP, waarvan de eerste single When Love Hurts heet.

De clip is degelijk, maar niet meer dan dat. Het mag allemaal iets grootser als je écht indruk wilt maken met je comeback. Tuurlijk, JoJo is uitgegroeid tot een sterke vrouw en dat straalt ze uit. En een verlaten loods heeft inderdaad altijd iets onheilspellends als decor. Maar waarom zou je een dansvideo maken als dansen nou niet bepaald je sterkste punt is? Want dat wordt pijnlijk duidelijk bij het bekijken van When Love Hurts. Bovendien wordt de kwetsbare tekst van het nummer totaal geen recht aangedaan.

En de muziek? Qua muziek is JoJo uiteraard ook een stuk volwassener geworden. De tienerpop van Leave is verruild voor wat meer dance. Haar stem is ook wat minder pieperig gelukkig. Het nummer is verder goed geproduceerd, maar weet na de eerste paar luisterbeurten ook weer niet echt te beklijven (net zoals de video dus eigenlijk). Hopelijk heeft JoJo hiermee dus nog niet al haar kruit verschoten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>