Nieuwe video: Maan – Perfect World

De winnares van het zesde seizoen van The Voice of Holland is Maan. Haar eerste single heet Perfect World en is geproduceerd door Hardwell. De videoclip is nu te bekijken. 

Gelukkig is het geen compilatie van hoogtepunten uit de show geworden, want dat is gewoonweg afschuwelijk. En het is niet dat het tegenwoordig nog zó bijzonder is om een talentenjacht te winnen, want daarvoor zijn er inmiddels veel te veel. Achter deze clip zit ook weinig tot geen artistieke vrijheid, daar niet van, maar het is natuurlijk ook pas het begin. Maan is het stralende middelpunt van diverse settings; ze kruipt achter een vleugel, houdt zwarte ballonnen vast en voert een (hiphop)choreografie uit. Het ziet er stijlvol uit. Maan lijkt er plezier in te hebben, en dat is het belangrijkste.

En de muziek? Perfect World is een combinatie geworden van een rustig nummer – zoals Maan die in TVOH veel gezongen heeft – en een dancetrack. Slim natuurlijk om Hardwell erbij te betrekken, maar het resultaat is nou niet meteen overweldigend. De drop is behoorlijk flauwtjes en het ge-wohohohohorld klinkt jengelend. De stem van Maan heeft best potentie, maar het wordt nog een lange zoektocht naar waar ze precies voor staat als artiest.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>