Nieuwe video: Rudimental / Foxes – Right Here

righthere

Rudimental kaart de tijgerjacht in Thailand aan met nieuwe video Right here.

Waarom kijken? De video is geschoten in de Tiger Temple in het westen van Thailand, wat op zich al behoorlijk indrukwekkende beelden oplevert. Maar ook het verhaal is krachtig. Als één van de tijgers van een boeddhist wordt ontvoerd – zoals dat in het echte leven ook nogal eens gebeurd, tijgers zijn vrij waardevol – gaat deze man achter de daders aan. Op zijn tocht moet hij in zijn eentje met diverse bandieten afrekenen. Gelukkig is hij een getraind vechter en spaart hij niemand… tot hij van achter wordt aangevallen. De zinderende climax, de fraaie beelden en het geweldige camerawerk maken deze video tot een meesterwerkje.
Waarom niet kijken? De video is vrij heftig, vooral omdat ‘ie zo realistisch is.
En de muziek? Rudimental is in staat om harde stijlen, zoals dubstep, voor een breed publiek aantrekkelijk te maken, zoals bij Feel the love het geval was. Right here is wat ingetogener, steunt vooral op een opbouwende drumpartij en de (vrij commerciële) stem van Foxes. Deze laatste kun je trouwens kennen van een andere samenwerking, namelijk met de Duitse producer Zedd (Clarity).

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>