Nieuwe video: Larry Tee & Princess Superstar – Licky


Dit is de nieuwe video van Princess Superstar, zij van de skippyballenclip. Dingen waar je aan kunt likken. Zoals lollies. Of bananen. Of kersen met slagroom. Zolang het er maar opwindend uitziet. En, wie had dat gedacht, bijna alles blijkt een onvermoede erotische lading te krijgen als twee jongedames er in slow-motion met hun tong overheen glijden.

Zoals een discobal. Of een badeendje. Of een rubberen kip. Van zichzelf geen voorwerpen waar iemand opgewonden van raakt (hoop ik!), maar als een cameraman in close-up filmt hoe er een tong overheen aait en hoe er dunne speekseldraadjes aan blijven hangen, dan ziet zo’n hoge hak er toch opeens heel anders uit.

En daar had de regisseur het bij kunnen laten. Een grappige dubbelzinnige video die eigenlijk heel onschuldig is. Maar dat was blijkaar te subtiel zijn voor de doelgroep. Voor maximaal effect wordt er op het eind toch gewoon een jongeman ondergespoten met slagroom zodat onze hoofdrolspeelsters hem weer schoon kunnen likken. Dubbelzinnig of subtiel is het op dat moment allang niet meer, maar kijk niet gek op als morgen in heel Nederland de slagroom is uitverkocht.


Directe Link

En de muziek?

En alweer wordt een prima dancetrack verpest door Princess Superstar. Het nummer zelf klinkt geweldig. Een lekker smerig geluid met een baslijn die zich dwars door je schedel heen boort. Maar allemachtig, iedere keer als ik Princess Superstar met die irritante stem de songtitel hoor spellen zou ik mijn oren het liefste volspuiten met slagroom. Kan deze zangeres alsjeblieft een andere carrière zoeken?

Zie ook:
- Nieuwe video: Mason Vs Princess Superstar – Perfect (Exceeder)

Met dank aan PINHEAD voor de tip.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Larry Tee & Princess Superstar – Licky

  1. MASIS

    heb je mijn tip nog gezien erik?:)

      /   Reply  / 
  2. Eva

    gadverdamme… het zal wel aan mij liggen maar ik vind zowel het liedje als het clipje verschrikkelijk

      /   Reply  / 
  3. JP

    LI
    LICKY
    CK
    LICKY
    Y

    XD

    echt grappig
    word echt melig van die clip

      /   Reply  / 
  4. Kevin

    Serieus, ik snap jouw smaak van muziek écht niet.. Je geeft echt goede nummers weinig waardering en dit achterlijke prut nummer krijgt zoveel sterren.. ‘t zal wel .__.

      /   Reply  / 
  5. Sas

    Als je de zang niet zo goed vind moet je de Herve Remix luisteren.. daar zit mindet zang in maar toch meer van die lekkere track eronder ;)

    Die gozer is egt wel sexy.. de clip zeker ook wel:P

      /   Reply  / 
  6. Dasa

    idd, kutnummer, kutclip en dan figuurlijk :-/

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Nieuwe video: Shontelle – Licky | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>