Nieuwe video: Passion Pit – Carried Away (Tiësto remix)

Deze vriendengroep heeft een wel heel speciale drug ontdekt. Een gekleurd poeder dat je kunt doorslikken (zonder water) om daar vervolgens een brandende lucifer achteraan te gooien. Je beleeft dan de ultieme high door met een knal op de grond te vallen. Niet alleen, want door het goedje vermenigvuldig je jezelf een keer of tien. De magic powder is wel uiterst verslavend, want al snel kunnen de vrienden in Carried Away van Passion Pit nergens anders aan denken.

Vooral het begin (waar de vrienden het spul ontdekken) en het einde (waar ze er op een feestje helemaal in doorslaan) zijn steengoed. Helaas wil de regisseur te veel laten zien, waardoor er tussendoor ook nog allerlei andere materialen worden gekloond. Appels, eieren, vissen enzovoort. Ziet er misschien grappig uit, maar daardoor verliest de video wel een deel van zijn charme. De zucht naar gekleurd poeder, dát willen we zien. Mensen die erin rollen, die het over hun gezicht smeren, die het uitkotsen en dan weer opeten.

De muziek is overigens ook zeker goed voor op een feestje. Of op een balkonnetje, met een wijntje en een zakje gekleurd poeder. Luister ook even naar het origineel, waar de koortjes nog veel nadrukkelijker aanwezig zijn.

Videoclips.blog-oordeel

Meer van Tiësto:
Nieuwe video: Tiësto / Nelly Furtado – Who Wants To Be Alone

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>