Nieuwe muziek: Adele – You’ll Never See Me Again

Er zijn twee nieuwe nummers van Adele online geraakt. De nogal contrasterende titels zijn ‘You’ll Never See Me Again’ en ‘Never Gonna Leave You’. Sommigen stellen dat beider nummers opgenomen zijn in het 21-tijdperk (en dat zou dus betekenen dat ze het album niet hebben gehaald), anderen zeggen dat het gelekt nieuw materiaal om de buzz rondom Adele in leven te houden.

Wat betreft het onderwerp van beide nummers – liefdesperikelen – denk ik dat het inderdaad eerder opgenomen liedjes zijn. 21 staat daar namelijk vol mee. Hoe het ook zij, het kan natuurlijk nooit kwaad om nieuwe muziek van Adele te horen! Want het is onmiskenbaar haar stemgeluid. You’ll Never See Me Again is iets steviger geproduceerd, een beetje zoals Set Fire To The Rain, terwijl Never Gonna Leave You rustiger van aard is.

Het nieuwe album van Adele – getiteld 25 – verschijnt vermoedelijk dit najaar. Beluister hieronder snel You’ll Never See Me Again en Never Gonna Leave You, voor ze weer zijn verwijderd, want de muziekmaffia (lees: haar platenmaatschappij) zit er bovenop.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>