Nieuwe video: Chamillionaire – Hip Hop Police


Via een belachelijk misverstand krijgt Chamillionaire het in deze videoclip aan de stok met de politie (Chamillionaire zegt "bigger" en de agent denkt dat hij wordt uitgescholden met The "N" word) en dat loopt volledig uit de hand. Allerlei bekende Amerikaanse rappers zijn plotseling ook verdacht. Let maar eens op wat er allemaal te zien is op de achtergrond van de hilarische nieuws-bulletins.

Hilarisch ja, want deze videoclip is in de eerste plaats heel erg grappig. Een geweldige satire vol verkleedpartijen zoals Eminem ze vroeger ook zo goed kon maken. Wat Chamillionaire er eigenlijk mee wil zeggen ontgaat me een beetje (wie heeft er nu precies een hekel aan Hip Hop?), maar het is moeilijk om niet te glimlachen wanneer je hem bezig ziet als nieuwslezer Bob O'Wildy.

En wat er dan zoal te zien is tijdens die bulletins? "Snoop's huis omsingeld." "Kanye West gearresteerd in Chicago." "Jay-Z opgepakt." "Eminem's huis in Chicago overvallen." Iedereen die iemand is in het rapwereldje moet eraan geloven. Ik heb nogmaals geen idee waar het allemaal over gaat, maar de video is erg amusant en ook tijdens de fragmenten waar Chamillionaire wordt verhoord door een agent gaat het lekker hard tegen hard en sluit het perfect aan op de raps. Ik hoop dat Snoop Dogg en 50 Cent goed hebben opgelet, zo maak je nu een leuke rapvideo!

En de muziek?

Wat een leuke single is dit. Niet alleen klinkt de muziek erg lekker (mooi die zenuwachtige strijkers op de achtergrond die de spanning steeds verder opvoeren), het is vooral de manier waarop de raps bijna als een klein toneelstukje worden opgevoerd die indruk maakt. De agent stelt vragen, Chamillionaire geeft er antwoord op en het sluit allemaal perfect op elkaar aan. Nergens wordt de flow verstoord, zo leuk worden ze tegenwoordig niet vaak meer gemaakt.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Chamillionaire – Hip Hop Police

  1. Kevin

    onverwacht toch wel nice nummertje

      /   Reply  / 
  2. Debby

    Haha, hilarische clip. Zeer grappig, en idd; Eminem en Snoop Dogg: Eat Your Heart Out! Neem een voorbeeld aan deze meneer. Ik heb het totáál niet met deze muziek, maar ik waardeer hem wel. Super!

      /   Reply  / 
  3. erik

    “Eminem en Snoop Dogg: Eat Your Heart Out! Neem een voorbeeld aan deze meneer. Ik heb het totáál niet met deze muziek, maar ik waardeer hem wel. Super!”

    Mooi gesproken… al vond ik de meeste videoclips van Eminem ook wel erg de moeite waard, persoonlijk. Maar ik snap wel wat je wilt zeggen. :) De gemiddelde rapvideo is tegenwoordig van een bedroevend laag niveau. Goed om te zien dat iemand er wat meer werk van heeft gemaakt!

      /   Reply  / 
  4. Melissa

    Love this song, erg grappig met dat nieuws ;It’s murder.

      /   Reply  / 
  5. Kathleen

    Ik ben op da liedje aant danse ;; das egt zo’n zalig lieke fzuu !! egt wààrr zo chill
    ..

    Amaj amajj WAJJOO :)

    KUUUUUZZZZZZ…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>