Nieuwe video: Nicki Minaj – Pound The Alarm

Daar is ze weer hoor, Nicki Minaj. Haar Starships groeide uit tot een kneiter van een hit, ook in ons land. En dan is het natuurlijk slim om iets soortgelijks uit te brengen. Dat is Pound The Alarm geworden, een nummer waar de hitpotentie alweer vanaf druipt. En als je naar de video’s van deze zangeres kijkt is één ding zeker: ze schaamt zich niet voor haar rondingen!

Want ook in deze clip perst Nicki zich weer in iets te krappe outfitjes, waardoor je moeilijk om haar büste en derrière heen kunt. In het begin denk je nog: “goh, blond haar, gewoontjes voor Nicki haar doen”. Maar al snel hult ze zich in een Braziliaans carnavalesk verenpak, waardoor ze toch weer alle aandacht naar zich toe weet te trekken. Ik denk dat een leeuwin de beste vergelijking is. Samen met andere meisjes dendert ze door de straten van Trinidad als een sensationele stoet. Compleet met vuurwerk wordt er vervolgens een overweldigend feest gehouden. Als je nog niet in de zomerstemming verkeerde, zorgt deze clip daar wel voor!

De muziek
Ja, deze single is in alles de overtreffende trap van Starships. De coupletten klinken opzwepender, het refrein speelser en de beat gewaagder. Waar Nicki met sommige nummers wel eens uitersten opzoekt, is Pound the alarm voor haar doen wat commerciëler. Maar daarom niet minder goed! Mijn voorspelling: deze plaat groeit uit tot Nicki’s grootste hit so far.

 

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Nicki Minaj – Pound The Alarm

  1. vinn

    Nicki heeft zich ontpopt tot de beste van de nieuwe generatie artiesten in korte tijd.
    Ze rapt en zingt en dat sames is gewoon de bomb. Ze heeft een lekker uitgepsroken stijl en maakt echt top nummers!
    Ik hoop dat ze nog heel lang mee gaat. Haar nieuwste cd is ook echt een aanrader

      /   Reply  / 
  2. klaas

    Volgend nummer : Automatic(reloaded) !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>