Nieuwe video: B.O.B / Nicki Minaj – Out Of My Mind

B.O.B draait helemaal door in zijn nieuwe clip en belandt zelfs op de psychiatrische afdeling van een gesticht. In de isoleercel welteverstaan. Het wordt niet helemaal duidelijk waarom precies, maar we hebben zo ons vermoeden als de schizofrene Nicki Minaj ook weer opduikt. Met haar in je clip moet het natuurlijk wel compleet uit de hand lopen.

B.O.B wordt afgevoerd. Via beveiligingscamera’s zien we hem radeloos op de muren bonken en in een hoekje kruipen. In een andere scene draagt hij zelfs een Hannibal Lecter-achtig masker. Alle facetten van een gestoorde maniak zijn dus aanwezig. Alleen weet je als kijker niet of B.O.B daadwerkelijk iets gedaan heeft, of dat de hele wereld zich tegen hem keert.

Nicki speelt op haar beurt zowel dokter als medepatiënte – en uiteraard zijn beide personages compleet krankzinnig. Ze weet de sleutel van B.O.B’s cel te ontfutselen en helpt hem zodoende ontsnappen. Grote delen van het verhaal zijn echter voor meerdere interpretaties mogelijk, dus het is aan de fantasie van de kijker. Het gestoorde sfeertje is in ieder geval behoorlijk goed uitgewerkt. Deze twee zijn totaal Out of their minds.

De muziek
Energieke track, met een paranoia beat eronder. Wat dat betreft sluit het dus naadloos aan op de clip. Wat mij betreft ligt de chaos er een beetje té dik bovenop. De melodie ontbreekt op sommige delen totaal en daardoor mist er een bepaalde flow. Overigens is het deel van Nicki Minaj – en de fluisterende afsluiting – dan weer wel erg geslaagd.

Met dank aan JESS voor de tip!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>