Nieuwe video: Drake – Worst Behavior

worstbehavior

Waarom kijken? Drake heeft een hele rits buddy’s opgetrommeld voor zijn nieuwst videoclip Worst Behavior. Zo verschijnen onder andere Juicy J, Project Pat, Ryan Silverstein en O’Brien in de 10 minuten durende clip. Zelfs Drake’s vader – Dennis Graham – maakt zijn opwachting en playbackt een aantal regeltjes van het refrein. Echt een structuur kent de video overigens niet. Hier en daar wordt gedold – zo heeft O’Brien zich in een uilenpak gehesen – maar de boodschap van Drake is dan juist weer ernstig. En de laatste halve minuut lijkt een clip voor een totaal ander nummer te zijn. Een voorproefje voor wat komen gaat misschien? Het is te hopen dat daar iets meer lijn in zit.
En de muziek? Net als bij Started From The Bottom reflecteert Drake naar zijn jeugd. Hij wrijft zijn tegenstanders nog eens haarfijn in dat zij dachten dat hij nooit wat zou bereiken. En kijk eens waar hij nu staat! Wat mij betreft is dit onderwerp nu wel klaar. Inmiddels weten we wel dat hij met niets begon en nu miljoenen verdient. Daarnaast wordt het aantal keer dat ik het woord motherfucker in één lied kan aanhoren door Worst Behavior ernstig overschreden.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Drake – Worst Behavior

  1. Drizzy

    Harde clip goed nummer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>