Nieuwe video: Beyoncé / Jay-Z – Drunk In Love

Reken maar op véél Beyoncé de komende tijd hier op videoclips.blog, want zij bracht totaal onverwachts een gloednieuw album uit met maar liefst zeventien videoclips! Dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen en daarom gaan we álle clips bespreken. In willekeurige volgorde. Vandaag haar duet met echtgenoot Jay-Z: Drunk In Love.

Waarom kijken? Bij iedere andere willekeurige zangeres had ik deze videoclip afgedaan als ‘eentonig’ en ‘oninteressant’. Er gebeurt namelijk niet veel meer dan een zangeres die zes minuten aan het rollebollen is op het strand. Maar in dit geval is het dus Beyoncé, en haar persoonlijkheid maakt van deze minimalistische clip alsnog een waar spektakel. Zij rolt namelijk in de branding zonder dat het saai wordt. Halverwege de clip oogt ze eerder als een zeemonster dan als haar gracieuze zelf. Compleet dronken van verliefdheid. Ze geeft zich dus weer eens voor de volle 100 procent en dat is een genot om naar te kijken.

En de muziek? Overdonderend goed. Beyoncé en manlief Jay-Z geven hier even een masterclass liedjes maken. De beat knalt uit je speakers, Beyoncé zingt lekker smerig en de rap van Jay-Z vormt precies de juiste toevoeging. Als de hele plaat zo goed is als Haunted en Drunk In Love heeft Beyoncé op de valreep nog één van de beste albums van 2013 afgeleverd.

Eerder besproken videoclips van het onaangekondigde album Beyoncé:
Nieuwe video:Beyoncé – Haunted

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>