Nieuwe video: Tyga / Justin Bieber – Wait For A Minute

waitforaminute

Waarom kijken? Zucht, weer een video over de tol die bekendheid eist. Tyga en Justin Bieber zouden zo graag wat tijd met hun meisje willen doorbrengen, maar worden constant opgejaagd. In een futuristische setting vluchten zij daarom met hun vriendinnetjes uit de klauwen van een horde geobsedeerde fans. (Wel alleen knappe vrouwelijke fans uiteraard.)

Het blijft apart om beroemdheden te zien klagen over hun beroemdheid. Helemaal als ze het doen in een videoclip die bedoeld is om door zoveel mogelijk mensen gezien te worden zodat ze, ja ja, nóg beroemder worden. Ik ken betere manieren om van de paparazzi af te komen.

En de muziek? Een minimalistische beat, vingergeknip en fluisterende coupletten. Wait For A Minute had in de basis zo waar de potentie een goed nummer te worden. Maar helaas heeft Justin Bieber het ingezongen en dat klinkt rampzalig. Zijn nasale, afgeknepen geluid verpest iedere groove. Ik kan me goed voorstellen dat mensen hier een acute migraineaanval aan overhouden. Wanneer zou hij ook weer stoppen met zingen?

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Nieuwe video: Tyga / Justin Bieber – Wait For A Minute

  1. BELIEBER

    WAT EEN ONZIN
    PRAAT NIET ZN ONZIN OVER JUSTIN VERTEL EENS OVER HEM EN KATE DIE HIJ EEN CINCERT HEEFT GEGEVEN NAAR HAAR ONGELUK DAT HIJ ARME KINDEREN HELPT OMDAT HIJ EEN HART HEEFT EN RESPECT HEEFT VOOR MENSEN MAAR JULLIE MOETEN OOK ZIJN RESPECT VERDIENEN WANT JULLIE GEVEN HEM GEEN RESPECT WEES EEN VOLWASSENEN !!!

      /   Reply  / 
    1. Kylanna

      Wel gemeen hoor, je caps lock aan zetten!
      Hoe oud ben je? 7?
      Daarnaast komt de Justin die kinderen redt helemaal niet voor in deze clip dus hoe de fuck moet de reviewer dat weten?

        /   Reply  / 
  2. belieber2

    wat een onzin beste liedje ever. Jullie hebben alleen maar kritiek alsof jullie het zelf beter kunnen, en zolang jij het niet beter kunt SSHt graag! voor wat ga je haten? zijn stem is goddelijk. Hebben jullie op jullie 19e leeftijd al miljoenen euro? en beliebers die van hem houden?NEE dus stil aub ! zijn stem is waarmee hij beroemd weer drm weess stil JA………….. dit is niet eens nieuws op over zijn nieuwe liedje maar alleen maar haat ;s

      /   Reply  / 
  3. Believe

    Jezus weet je kijk je wel eens op Twitter dan staat er :ik ben geen fan van justin maar ik heb wel respect voor hem. Misschien als je believemovie hebt gekeken voel jij je opeens schuldig dit bedoeld hij.heb je niks anders te doen ofzo…. En beliebers zijn er om voor hem opgekomen dus wij verdoen onze tijd niet.

      /   Reply  / 
  4. Belieberforever

    OMB wat zijn jullie ECHT jaloers op Bieber! hebben jullie mischien een beter liedjes ?? nee dus !!!!!

      /   Reply  / 
  5. nikki

    Jullie moeten echt even normaal doen. Ik snap dat jullie zo aso praten over justin, maarja, jullie zijn gewoon jaloers. Bn jij rijk, kan jij goed zingen? Heb jij 48 miljoen fans, en misschien nog wel meer?! Nee he, dus houd je bek en laat hem lekker zijn gang gaan. Hij is gewoon een mens met een groot talend. Just. Shut. Up. Bitches.
    DO YOU REALLY NOW HIM?!

      /   Reply  / 
  6. Wat Ben jij een sukkel!

    Nou moet je echt even normaal doen! Ik snap dat niet iedereen helemaal weg is van Justin maar dit gaat te ver! Sommige mensen die geen fan van hem zijn hebben respect voor hem, maar er zijn natuurlijk ook mensen die gewoon afschuwelijk doen over hem alsof hij een wegwerp voorwerp is, alsof hij geen gevoelens heeft! Maar dat heeft hij wel! Hij stopt juist 1/2 jaar met zingen en weet je hoe dat komt? Niet door zijn trouwe Beliebers maar door die stomme media mensen net zoals jullie! En het ergste is jullie krijgen er waarschijnlijk ook nog voor betaald. Nou gefeliciteerd!, is dit wat jullie willen?

      /   Reply  / 
  7. Britt

    We kunnen je hiervoor aangeven, het is discriminatie als je iemand wil aansporen tot haat. En waarom Wil je alleen deze kant zien waarom wil je niet zien dat hij een school bouwt voor arme kinderen, en waarom wil je niet zien dat hij een meisje heeft gered van de kanker?

      /   Reply  / 
    1. Harold91

      lol

        /   Reply  / 
    2. Kylanna

      Je kunt hem hiervoor aangeven ja, maar dat wordt nimmer serieus genomen. Ten eeerst, omdat dit een recensie is. Ook wel artikel waarin een mening wordt uitgesproken genoemd. Daarnaast neemt niemand ook maar een van jullie serieus. Die hele fanbase gaat over geproblematiseerde tienermeiden van rond de 8 t/m 14 jaar, die niks anders te doen hebben als het zoeken naar andermans meningen over Justin Bieber en als die niet in de smaak vallen, afkraken. En natuurlijk zeggen dat de reviewer een hater is en dat hij jaloers is. En ten slotte, jullie zeggen hierboven dat hij alleen zijn negatieve kant naar voren komt in deze review. Waarschijnlijk omdat zijn goede daden niet in deze video voorkomen zoals een kind met kanker genezen etc.? Hoe de fuck moet een reviewer alles weten over de artiest waar hij zijn mening over formuleert? Eerlijk gezegd vindt ik deze videoclip ook geen hoogstandje hoor, dus begin maar weer met klagen. Veel dommer en dieper in jullie opzicht kan het toch niet meer, dus veel succes, stelletje kleuters.

      Get your fucking facts straight before you say something.

      X
      Kylanna

        /   Reply  / 
  8. suportjustin

    Ga is normaal doen justin is rijk heeft alles wat zijn hartje begeert jij bent gewoon jaloers maar wat jij niet inziet is dat hij dagen lang liedjes schrijft en hard zijn best doet en hard werkt hij kan piano spelen drummen zingen viool gitaar dansen acteren dat kan jij allemaal niet dus hou gewoon je bek over hem hij is perfect en hij is ook een mens en we kunnen je trouwens hiervoor aangeven! Dus shut the fuck up

      /   Reply  / 
    1. Kylanna

      Luister, ik weet dat je ongeveer 8 jaar bent, maar ik denk dat we je wat serieuzer hadden genomen als je goed nederlands had geleerd. Daarnaast weet ik vrijwel zeker dat Bieber al die liedjes niet (helemaal) zelf schrijft. Daarnaast vindt ik je taalgebruik wat fors voor zo’n klein meisje. Ten slotte kun je hem hier helemaal niet voor aangeven, omdat hij slechts kritiek levert, het enige wat hij doet is zijn mening geven over iets. Dat jullie zielige bieberstans daar dan weer bovenop zitten en meteen moeten toeslaan, is absoluut een dieptepunt.
      Dus ga je gang, doe een aangift maar ga nou niet janken als die (zekersteweten) niet serieus genomen worden. Ik zou zeggen, doe eens iets met je leven want zo kom je niet ver.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>