Nieuwe muziek: Kanye West – All Day

Een week nadat hij het nummer live vertolkte tijdens de BRIT Awards, heeft Kanye West de studioversie van ‘All Day’ online gezet. De track zal verschijnen op zijn zevende solo LP, So Help Me God. Hij is geproduceerd door Velous en ook Allan Kingdom en Theophilus London zijn te horen.

Yeezus, hoe vaak kun je het woord ‘nigga’ zeggen in één nummer?! Als je dacht dat het hele nieuwe album van Kanye West vol zou staan met persoonlijke ontboezemingen en gitaarloopjes – zoals we hoorden op Only One – dan kom je met All Day bedrogen uit. Dit nummer had eerder op Kanye’s vorige plaat kunnen staan. Volvette beats, verschillende genrewisselingen en Kanye die fel van leer trekt in zijn raps. Het klinkt weer totaal anders. Wat je ook van de rapper vindt, hij blijft zichzelf wel constant ontwikkelen. Even afwachten of Kanye voor deze track weer met een bijzondere videoclip op de proppen komt. Die voor Only One viel in ieder geval zwaar tegen.

Lees ook: Kanye West / Paul McCartney – Only One

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>