Britse chart: Nicki Minaj tweemaal bij bovenste drie

anaconda

Nicki Minaj doet goede zaken deze week in de officiële UK single chart. Ze knalt met ‘Anaconda’ binnen op de derde plaats. Eén plaats daarboven staat ze ook nog altijd met ‘Bang Bang’, samen met Jessie J en Ariana Grande. De enige die haar van de top houdt is Meghan Trainor, die met ‘All About That Bass’ voor de tweede achtereenvolgende week bovenaan prijkt.

Net zoals in de Amerikaanse hitlijst is it all about the women. De eerste man staat op plek vijf, Jeremih met Don’t Tell ‘Em. Hij moet ook Taylor Swift (Shake It Off) nog boven zich dulden. Verder zijn er bij de bovenste tien veel platen die er vorige week ook al stonden. Bekijk hieronder de top 5 en hier de volledige single chart.

1. (1.) Meghan Trainor – ‘All About That Bass’     
2. (2.) Jessie J + Ariana Grande + Nicki Minaj – ‘Bang Bang’
3. (–) Nicki Minaj – ‘Anaconda’
4. (3.) Taylor Swift – ‘Shake It Off’
5. (–) Jeremih ft. YG – ‘Don’t Tell ‘Em’

Ondertussen blijven de bovenste regionen van de album chart ongewijzigd. George Ezra voert deze lijst voor de tweede week aan met Wanted On Voyage, terwijl onder hem Sam Smith (In The Lonely Hour) en Ed Sheeran (X) stuivertje wisselen op plaats twee en drie. De hoogste nieuwe binnenkomer is de Ierse singersongwriter Hozier met zijn titelloze debuut. Je kunt hem kennen van het prachtige Take Me To Church, dat hij onlangs nog in De Wereld Draait Door vertolkte. (Bekijk clip hieronder.)

Lees ook: Britse chart: Meghan Trainor grijpt ook hier het goud

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>